Indijski fantasy najgledaniji

novosti

12.09.2022.

Indijski fantasy najgledaniji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Indiji bio je tamošnji avanturističko-akcioni fantasy Brahmastra Part One: Shiva, s zarađenih 18,9 miliona dolara.

To je priča o momku po imenu Shiva koji kreće na put pronalaska ljubavi i samospoznaje. Tokom njega moraće da se suoči i s brojnim zlim silama koje prete našem postojanju...

Shiva, disk džokej, otkriva svoju čudnu vezu s vatrom i takođe ima moć da probudi Brahmastru, natprirodno oružje za koje se kaže da može uništiti svemir, sposobno uništiti i pobediti sva bića. S druge strane, Junoon, kraljica mračnih sila, takođe je u potrazi za Brahmastrom. Brahmastru je davno probudio Dev, zvezdani učenik Brahmansha - tajne škole koja obučava ljude da rukuju i usmeravaju moći za veće dobro. Dev je bio jedini koji je uspeo da kontroliše više moći. Međutim, kada je Brahmastra oživeo, imao je moć da uništi svemir. Zaslepljen pohlepom za moći, Dev je nastavio da koristiti moći rizikujući ceo život. Devova ljubavnica Amrita bila je jedina koja ga je mogla sprečiti. Ona pobeđuje Deva u bici na udaljenom ostrvu, gde obojica na kraju ginu.

Jedina stvar koja se vratila nazad ploveći sa ostrva bio je Amritin čamac sa dva slomljena komada Brahmastre na njemu. Jedan se daje Naučniku, a drugi Umetniku na čuvanje. Svima nepoznata, Amrita se skriva dok je trudna s Devovim detetom (Shiva). Sam Dev nije mrtav, fizički je nepokretan, ali nije potpuno nemoćan. Dev je uspeo da pronađe i ubije Amritu sa Agni Astrom dok je Shiva još bio beba. Međutim, kako je Shiva Devova krv, on poseduje moć da se odupre i bude netaknut istom vatrom koja je spalila njegov dom i majku...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Ayan Mukherjee, što je njegov tek drugi igrani film, nakon Yeh Jawaani Hai Deewani iz 2013. godine.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!