Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Dečja legendarna knjiga kao slasher horor

novosti

22.09.2022.

Dečja legendarna knjiga kao slasher horor

Poznata dečja knjiga Winnie-the-Pooh, koju je A. A. Milne objavio još 1926. godine, ovaj put doživela je svoju slasher-horor filmsku varijantu, i to kao nezavisnu britansku produkciju.

Film prati antropomorfne likove kao što su Winnie-the-Pooh i Piglet kako postaju krvožedne ubice kada ih Christopher Robin napusti zbog koledža. Razvoj filma započeo je kada je originalna knjiga postala javno vlasništvo u Sjedinjenim Državama u januaru 2022. godine.

Tokom svog detinjstva, Christopher Robin se sprijateljio s Winnie-the-Poohom, Pigletom i njihovim prijateljima, igrajući igrice i također im dajući hranu. Kako je rastao, te su posete postajale sve ređe, kao i zalihe hrane, zbog čega su Pooh i ostali postajali sve gladniji i očajniji. Kada je Christopher otišao na koledž, posete su potpuno prestale, zbog čega su Pooh i Piglet postali potpuno divlji, što je rezultiralo time da su Eeyore i ostali u nekom trenutku ubijeni i pojedeni. Sada se Christopher vratio u šumu zajedno sa svojom novom ženom, nadajući se da će je upoznati sa svojim starim prijateljima. Osećajući se izdanim, to dovodi do toga da krenu u ubilački divljanje u potrazi za ljudskim mesom dok se suprotstavljaju grupi univerzitetskih devojaka koje dolaze u seosku kolibu.

Reditelj i koscenarista ovog ostvarenja jeste Rhys Waterfield.

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}