Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Rumunska satira najgledanija

novosti

11.10.2022.

Rumunska satira najgledanija

Prethodne nedelje najgledaniji film u rumuniji bila je tamošnja satira Teambuilding, s zarađenih 973.519 dolara u prvoj nedelji prikazivanja.

U pitanju je iskričava komedija o životu u korporaciji, izazovima izgradnje karijere te konsolidaciji i motivaciji tima zaposlenih. Film, satira korporativnog života, otkriva događaje team buildinga u kojem se robotski korporativizam polako oslobađa svojih okova pokazujući i svoju ljudsku stranu.

Emil (Matei Dima) previše radi. To mu zameraju njegovi nadređeni u korporaciji PLM Global. Tako, kako bi ublažio svoju energiju, gospodin Oprea (Șerban Pavlu) promoviše ga u vođu tima u odeljenju pozivnog centra - gde je nezvanični vođa mrzovoljni Horia (Micutzu). Emil ne uspeva da se dobro integriše, pa gospodin Oprea dolazi s novim predlogom: rekonstruisati celo odeljenje i zameniti ga veštačkom inteligencijom. Emil mu nudi opkladu: ako mu donese Veseleia kup, godišnji timbilding pehar koji Bukureštani nikada nisu osvojili, jer su Transilvanci večni pobjednici, Oprea će zadržati odeljenje. Ako ne, on ih sve izbacuje. Tako Emil zajedno sa svojim kolegama, Lorenom (Anca Dinicu), Horijom (Micutzu), Onelom (Nicu Banea), Dorinom (Anca Munteanu) i Šerbanelom (Vlad Ianuș), odlazi u planine u svom prvom timbildingu gde će se boriti za Veseliai kup sa PLM Global timovima iz Transilvanije, Moldavije i Oltenije. Ako su se pristojno ponašali u kancelariji, u timbildingu je maksimalna razuzdanost, a Emil ne uspeva da drži kolege "podalje od kuće" pod kontrolom. Ko će ove godine uzeti pehar?

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    12.10.2022. 01:13
    I ovo ce se gledati, cim cujem teambuilding i slicne stvari  od ljudi koji su do skora `sekirom palili svetlo` najezim se, a pozadina nesicsta posla, serviranje price i majstor Voland, gledam u delo Bulgakova pa me podseti. AlexDeLarge2022-10-12 01:18:56
;

{{message}}

{{item.title}}