Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Japanski horor najgledaniji

novosti

18.10.2022.

Japanski horor najgledaniji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Japanu bio je tamošnji horor Karada Sagashi, s zarađenih 1,4 miliona dolara u prvoj nedelji prikazivanja.

Petog jula Asuka (Kanna Hashimoto) upoznaje mladu djevojku u svojoj srednjoj školi. Nikada pre nije je videla. Mlada devojka joj kaže "Moje telo, Sagašit." Kasnije, Asuka se ne osjeća ugodno zbog devojke. Kad je ponoć, Asuka se ponovo nađe u školi. Ona nije jedina osoba tamo. Tamo su njen prijatelj iz detinjstva Takahiro i četvoro njenih drugova iz razreda. Asuka nije prijateljica sa četiri drugarice iz razreda. U to vreme pojavljuje se mlada devojka oblivena krvlju i sve tamo ubija. Asuka vjeruje da je mrtva. Asuka se budi i nađe u svojoj sobi. Iznenađena je da je jutro petog jula. Srednjoškolka i njeni prijatelji uhvaćeni su u vremensku petlju od strane duha. Jedini način da pobegnu jeste da pronađu telo prethodne žrtve koju je ubio...

Scenaristi ovog ostvarenja jesu Katsutoshi Murase i Welzard, po svojoj web-mangi. Reditelj je Eiichirô Hasumi (SF The Sun Does Not Move, akcioni Over Drive...).

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    18.10.2022. 12:28
    Naravno ja cu ovo gledati, procitao sam mangu, nije dugacka, procita se za kratko vreme cela, animu nisam hteo da gledam, manga inace i nije nesto popularna, ali dobro i to rangiranje je relativno.

  • JoxerTM
    eXtreme member
    18.10.2022. 11:45
    Tja, pa naravno da je najgledaniji, najstariji tajmlup film je japanski (a ne holivudov).
    Koliko god bili nenormalni, znaju šta valja. :)

    Rađen je po mangi, a anime verzija koliko znam nikad nije prevedena.
    Zašto nije? Ako pogledate trailer od toga animea, bit će vam jasno. Užas jedan i katastrofa kako loše izgleda! Ko da su ga crtali oni netalentirani rikendmorte ili bođžekhorsman šarlatani.JoxerTM2022-10-18 11:56:09
;

{{message}}

{{item.title}}