Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

I Francuzi imaju svog Indijanu...

najave

19.10.2022.

I Francuzi imaju svog Indijanu...

Ovog meseca u Francuskoj je premijerno prikazan avanturistički film Jack Mimoun et les secrets de Val Verde, koji kao rediteljski prvenac potpisuje glumac Malik Bentalha, inače glavni lik i u ovom filmu, dok mu je partner u "novom" poslu "iza kamere" iskusniji Ludovic Colbeau-Justin (Le lionC'est tout pour moi).

Dve godine nakon što je preživeo sam na neprijateljskom ostrvu Val Verde, Jack Mimoun je postao prava zvezda avanturizma. Knjiga koja opisuje njegovo iskustvo je bestseler, a njegova televizijska emisija ruši rekorde gledanosti. Tada mu prilazi misteriozna Aurélie Diaz koja će vratiti Jacka Mimouna u Val Verde u potrazi za legendarnim mačem gusara La Busea. U pratnji Bruna Quézaca, ambicioznog, ali nepromišljenog menadžera i Jean-Marc Bastosa, plaćenika koliko poremećenog toliko i nepredvidivog, naši avanturisti će se upustiti u neverovatnu potragu za blagom kroz džunglu ostrva hiljadu opasnosti...

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    05.11.2022. 18:31
    Ne da mi se otvarati sam članak, gledati trejler, neka me iznenadi film, avantura je (valjda), pa se ne preskače. 
  • JoxerTM
    eXtreme member
    19.10.2022. 14:47
    Ma kakav Indi... Ovo je Tomb Raider reboot zadnji (treći) dio s padom aviona, ali bez nacista ili neke sumnjive organizacije koja želi krknuti Laru. Ne čini mi se da će biti dobar.
;

{{message}}

{{item.title}}