Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Volite li španske trilere?

najave

30.10.2022.

Volite li španske trilere?

Španski triler Objetos o trgovini ljudima imao je premijeru ovog leta.

Mario radi u velikom skladištu izgubljene imovine gde se čuvaju sve vrste stvari nakupljene decenijama. Odavno je odlučio da se distancira od ljudi i svoje slobodno vreme provodi istražujući poreklo predmeta kako bi vlasnicima vratio izgubljene delove njihovih života. Samo je Helena, mlada policajka koja često posećuje skladište, uspela da lagano probije njegov oklop. Jednog dana u skladište stiže kofer izvađen sa dna reke. Unutra pronalazi odeću za bebe pored nekih ljudskih ostataka. Mario odlučuje da sam istraži misteriju i prateći trag kofera stiže do Sare, mlade žene zarobljene od malena u organizaciji za trgovinu ljudima. To je mreža koja tretira ljude kao da su objekti...

Reditelj ovog ostvarenja jeste nagrađivani TV-reditelj Jorge Dorado, kome je ovo tek drugi dugometražni igrani film u bogatoj karijeri, nakon SF-a Mindscape iz 2013. godine.

 

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    31.10.2022. 14:41
    Volim spanske trilere i gledacu film
  • puppet_master
    eXtreme member
    30.10.2022. 13:01
    Ima li kakva tema naslova "Volite li napolitanke?" 
    Nema čovek gde da piše više Ermm
  • JoxerTM
    eXtreme member
    30.10.2022. 12:52
    "Volite li španske trilere?" - Da. Međutim odgledao sam trailer i ja tu ne vidim triler za kojim bih trčao, nego krimić o modernom ropstvu. Pričekajmo da izađe.
;

{{message}}

{{item.title}}