Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Počinje Willow serija

najave

31.10.2022.

Počinje Willow serija

Za 30.11. ove godine najavljena je premijera prve epizode serije Willow, snimljena pod okriljem Disney+, a po ugledu na kultnu fantasy-avanturu Willow iz 1988. godine koji su nam isporučili George Lucas i Ron Howard.

U originalnom filmu, Willow pronalazi malo dete u blizini svog sela i pokušava da ga zaštiti od zle čarobnice koja mu želi zlo. Willow se našao na potpuno stranoj teritoriji, retko kada je napuštao svoj mali rodni grad. Njegovo je putovanje prepuno gnusnih čudovišta i jadnih sluga zle carice Bavmorde, ali Willow susreće i družinu doživotnih prijatelja koji mu pomažu na putovanju, kao što je arogantni, ali simpatični mačevalac Madmartigan. Koliko god ova iskušenja bila teška, Willow je na kraju pobedio u svojoj potrazi i zaštitio malo dete, nakon ćega se vratio u svoj dom s novo-otkrivenom ljubavlju i strasti za proučavanjem magije.

Za sada nema puno informacija o radnji nove serije. Zna se samo da se radnja dešava decenijama kasnije, kada Elora Dannon, mlada carica rođena da spasi svet od tame, mora biti ponovo zaštićena od zla koje se nadvilo nad njom. Spasili su je i odgajili Madmartigan i Sorsha u filmu iz 1988. godine. Sada, ne baš voljno skupljena grupa junaka kreće na opasno putovanje kroz mesta daleka od njihovih domova, a na kojima moraju da se suoče s svojim najstrašnijim unutrašnjim demonima, a sve u nameri da spasu svet kakav poznaju od totalne propasti... I, naravno, zaštite caricu...

Serija ima osam epizoda i biće emitovana po jedna svake srede.

  • Komentari (39)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    01.11.2022. 20:15
    [QUOTE=JoxerTM]
    [QUOTE=puppet_master]Nisam gledao ni SG1 Embarrassed[/QUOTE]
    Ne zamjeram ti, ipak ima 10 sezona. Ali da kreneš... Ne bi stao.

    [QUOTE=kjovo]Pitch black[/QUOTE]
    Je.
    I sad zamisli. Ja lud i oduševljen nakon filma nađem se s ekipom, svi gledali.
    I svi broje i raspredaju o 'ebenom Vin Dieselu. Pa dobro ljudi... A Claudia ništa?
    A dobro, bila su to ipak neka druga vremena. Valjda...[/QUOTE]

    Ne stigoh sve da procitam, da Claudia Black (Farscape, i ostala ostvarenja), pa u  Dresden files mislim da se pojavila u nekoj epizodi, svidela mi je serija , nisu zavrsili mislim da je trebao  neko da preuzme. Jim Butcher i njegov Dresden files mi se svidja i to sam citao zavrsno sa Cold Days to je neka 13 ili 14 knjiga ne secam se a onda je bila neka pauza , pa nastavak sad su preveli prvu knjigu `Olujni Front`, Picth Black i Stargate su mi se svideli, SG-1 sam samo poceo prvu sezonu, i nisam nastavio, a i koliko se emitovala tokom 11 godina valjda, `200 i kusur` epizoda ne znam da li bi sad imao strpljenja da gledam.
    AlexDeLarge2022-11-01 21:44:47
  • puppet_master
    eXtreme member
    31.10.2022. 17:17
    Odgledao, možda probam, daće bog da nađem kakav posao da sedim noćOM negde i igram igrice LOL, red knjige, red filma, pa igrica. Bude produktivan i Puppet, jedared. Approve

    Ne znam kako se desilo da nisam igrao ni jednu Civilizaciju, voleo sam Pirates doduše (nije da je slično, no hajde, Sid Meier, pa ima kakve-takve veze), propustih pre toga i "Elite" a voleo bih da sam je igrao u njeno vreme. Dobro de, Civilisation se može probati u tom kakvom novom ruhu uvek. 
  • JoxerTM
    eXtreme member
    31.10.2022. 17:05
    Dobro, e sad pogledaj i ovo, ne moraš igrati, ali reci da trailer nije istina (mislim da sam ga već postavljao, ali samo zbog uvodnog masterpisa):

    [tube]5KdE0p2joJw[/tube]
;

{{message}}

{{item.title}}