Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Južnokorejski triler najgledaniji

novosti

04.11.2022.

Južnokorejski triler najgledaniji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Južnoj Koreji bio je tamošnji triler Jabaek ("Priznanje"), s zarađenih 1,75 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Yoo Min-Ho (So Ji-Sub) je direktor u IT kompaniji, koji je okrivljen za ubistvo u zaključanoj sobi. Yang Shin-Ae (Kim Yunjin) postaje advokat Yoo Min-Hoa. U svojoj karijeri još nije izgubila slučaj. U međuvremenu, Kim Se-Hee (Nana) je osoba koja drži ključ misterioznog slučaja...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Jong-seok Yoon, što je njegov prvi dugometražni film još od 2009. godine i akcionog Ma-rin-bo-ee.

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    04.11.2022. 15:06
    Ja sam se pre toga zacudio za Sarajin bam. I kad je bila najava za dati i tu se isto komentarisalo. Taman sam hteo da kazem cudi me da Indijci nisu rimejkovali  i Durante la Tormenta sad videh  DobaaraaBig smile AlexDeLarge2022-11-04 15:14:51
  • JoxerTM
    eXtreme member
    04.11.2022. 14:55
    Koji su to idioti... Radi se o rimejku španjolske mastwočuše The Invisible Guest (Contratiempo). Tragično je da korejci koji imaju svoje specifične trilere gdje se ne zna koji je bolji od kojeg, rimejkaju nešto kao da nemaju svojih ideja. A imaju.
;

{{message}}

{{item.title}}