Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Bruce Willis već ima nastavak svoje akcije

najave

08.11.2022.

Bruce Willis već ima nastavak svoje akcije

Bruce Willis ne staje! Ove godine isporučio nam je čak dva filma iz zamišljene akcione trilogije posvećene policajcu po imenu James Knight. Tako je 21.10. održana premijera filma Detective Knight: Rogue, a sada je, za 09.12. najavljen i nastavak - Detective Knight: Redemption!

Detektiv Džejms Najt nalazi se u pritvoru u Njujorku, zbog ubistva koje je počinio. Tako se nađe i u usred bekstva iz zatvora koje predvodi Božićni bombaš, brutalni fanatik čiji učenici preobučeni u Deda Mraza terorišu grad. Uz obećano vraćanje svoje značke u zamenu za uklanjanje terorista, počinje nemilosrdna borba...

Reditelj oba filma jeste Edward Drake, baš kao što će biti i sledećeg  - "Detective Knight: Independence", najavljenog za 2023. godinu. Inače, ovaj reditelj je ove godine svetu ponudio još jednu akciju u kojoj glavnu ulogu tumači Bruce Willis - Gasoline Alley, prethodne čak i American Siege, kao i čak dva SF-a s omiljenim glumcem Apex i Cosmic Sin. A, u istoriji filmografije ostaće zapisano da je godine 2020. iza sebe ostavio i nagrađivani horor Broil (u kome ne igra Willis)!

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    08.11.2022. 14:54
    Red Dead Redemption 2.
;

{{message}}

{{item.title}}