Šokantni hongkonški krimić najgledaniji

novosti

10.11.2022.

Šokantni hongkonški krimić najgledaniji

Prethodne nedlje najgledaniji film u Hong Kongu bila je tamošnja krimi-drama Jing yi wui long ("Sparing-partner"), s zarađenih 1,1 milion dolara nakon dve nedelje prikazivanja, istisnuvši tako holivudski blokbaster Black Adam s prvog mesta.

Zasnovan na šokantnom slučaju iz stvarnog života, kada se mladić se udružio sa svojim prijateljem da ubije i raskomada svoje roditelje. Izjašnjavajući se da nisu krivi za zločin, branioci se suočavaju jedni s drugima dok se devet porotnika bori s istinom. 

Ovo ostvarenje režirao je debitant u sferi dugometražnog filma Cheuk Tin Ho, a Pui Tung Mak proglašen je za najboljeg glumca na ovogošnjem Hong Kong Film Festival.

 • Komentari (7)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • JoxerTM
  eXtreme member
  11.11.2022. 14:08
  Ali nije isto.
  Obično ne gledam drame jer se većina njih vodi za potpuno istom šemom koja je meni predosadna.
  Tu i tamo kad čujem da se radi o nesvakidašnjoj drami, to pogledam.

  Cold Fish sam pogledao kad mi je jedan konobar spomenuo da je pogledao neki preludi film, tu me odma' kupio.
  Nije toliko bitno, ali moram mu srediti laptop ovih dana, veli da mu presporo radi...
 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  11.11.2022. 12:36
  Kao sto si u Nope, iako ne gledas drame, video nesto sto ti se svidja ( eto meni je dinamika sporna i neke scene nisam ali sam hteo da ih preskocim), i obratio paznju na nesto, ja sam obratio paznju na nesto drugo, i to `tumacio`, eto razikujemo se , takodje i ovde ima nesto sto hocu da sagledam i sto me interesuje, ne zlocin, ne sistem obicajnog prava, pa kontinentalnog, pa kontradiktornog, vec nesto drugo. I Cold Fish si npr. gledao i da li si rekao da je unikat, lektira, tako nesto, eto ti Belivuka, biografija mu se zna,  sudski proces je u toku. E sad mozes da kazes nije to isto, ja kazem jeste, ok nema potrebe da se dikutuje. 
  AlexDeLarge2022-11-11 13:06:53
 • JoxerTM
  eXtreme member
  11.11.2022. 11:46
  btw, ka'će biografija Velje Nevolje. Mislio sam da je već snimljena.