Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Premijera ruskog katastrofičnog SF

najave

12.12.2022.

Premijera ruskog katastrofičnog SF

Za 22.12. ove godine u Rusiji predviđena je premijera tamošnjeg SF filma Mira.

U bliskoj budućnosti. 15-godišnja Lera Arabova živi u Vladivostoku. Njen otac već dugi niz godina radi na svemirskoj stanici u orbiti i odavno je izgubio kontakt sa ćerkom, postavši samo glas na telefonu. Nakon što kiša meteora pogodi grad, Lera ima samo jednu šansu da spasi svoje najmilije i grad od nove katastrofe. U tome joj pomaže otac, koristeći svaku priliku da svojoj kćeri prenese poruku, posmatrajući svaki njen korak odozgo sa stanice.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Dmitriy Kiselev, koji u svojoj filmografiji već ima nekoliko SF filmova (Chernobyl: Zona otchuzhdeniyaVremya pervykhChyornaya Molniya), ali je poznat i kao autor prvog dela i nekoliko nastavaka popularne novogodišnje franšize (Yolki 1914Yolki 3Yolki 2Yolki).

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    12.12.2022. 13:01
    Meni se pa gleda kakva, neka i ruska, sci-fi apokaliptična filmska priča, no ja (u tako čemu) volim tamu, beznađe, akcenat na stradanju i patnji, ta mora biti tako da bi bilo efektno, makar u mom sluhu za takve teme. Dok mi ovo baš i ne izgleda tako. Tako da vrlo verovatno preskačem i ja. 
  • JoxerTM
    eXtreme member
    12.12.2022. 12:06
    Černobil? Preskačem.
;

{{message}}

{{item.title}}