Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Novi horor nagrađivanog reditelja

najave

27.12.2022.

Novi horor nagrađivanog reditelja

Objavljen je trejler za novi horor Nightmare at Precinct 84 koji potpisuje nagrađivani reditelj Samuel Gonzalez Jr. (The RetaliatorsBattle ScarsRailway Spine).

Olujna noć na Badnje veče, žena-šerif iz malog grada, koja je potajno serijski ubica, dobija posetu od misteriozne žene koja priča četiri bizarne priče.

Prva je o malom dečaku koji ima zastrašujući susret s lokalnim kamionom za prodaju sladoleda. Druga je o mladoj devojci koja se zaposlila kao seksi-operaterka kako bi ubila vreme, ali određeni sagovornik ima druge namere. Treća je o dve žene koje otkrivaju čudnu stvarnost iza malog grada u kojem su zarobljene, a četvrta o muškarcu koji daje obećanje, ali ono nosi strašne posledice...

  • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    27.12.2022. 19:42
    Istina, u suštini, nikada bolje vreme za horore sada, ranije su samo svi ti metri filmske trake prilično koštali, uz to i maltene obaveza da filmovi moraju imati svoj životni vek po bioskopima. Danas sa digi kamerom, ako imaš ideja i znaš šta je uopšte jeza i kako je održavati i isporučiti sa ekrana, možeš napraviti dobar, efektan horor, dok te i ne mora više biti briga da li će film pičiti bioskopskim salama, niti moraš imati presiju pitanja da li će vratiti kakav iole ozbiljniji uloženi novac.  No, kao što uporno pričamo po mnogim temema, nije problem novac niti je on stvarno ikada ni bio presudan, već ideja, umešnost, talenat, e tu je već zna biti čupavo danas.  
  • Black Raven
    Translator
    27.12.2022. 19:35
    Ti stari horori su opstali zbog bioskopa, ovi sadašnji horor i ne dođu do bioskopa. 
    Nije horor B klase isti kao ova sadašnja Š klasa, stari režiseri B klase su bar imali volju 
    da snime nešto novo pa makar i ništa ne zaradili. 
    Mene nervira ova nova škola B horora (koji su Š klasa po meni) 
    jer trenurno imaju sve na dohvat ruke, imaju internet, 
    mnogo bolju tehnologiju nego nekada.... + milione jeftinih amaterskih glumaca,  
    a oni opet naprave neku splačinu. 
  • puppet_master
    eXtreme member
    27.12.2022. 18:48
    Hororu nije ikada ni trebalo kakvog velikog budžeta, ni Tom Cruise i Brad Pitt, i trista čuda, još i bolje da se u okviru B filma (mada ovde na forumu često nailazim na komentare gde ispada da je "B" film nešto loše, van svake pameti) sakrije poneka tema kojoj često nije bilo mesta u mainstreamu, napucanim produkcijama.  Šta bi npr Romero ili Carpenter uopšte radili sa velikim budžetom? LOL
;

{{message}}

{{item.title}}