Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kanadska nagrađivana horor akciona komedija

najave

02.01.2023.

Kanadska nagrađivana horor akciona komedija

Kanadska nagrađivana horor akciona komedija Cult Hero dobila je nekoliko nagrada na svetskim filmskim festivalima prošle godine.

Dale Domazar (Ry Barrett) je privatni detektiv i "kultni deprogramer" čiji je poslednji posao završio masovnim samoubistvom. Kallie Jones (Liv Collins) je agentica za nekretnine koja kontroliše nekretnine i uverena je da bi za njenog ravnodušnog supruga, Brada (Justin Bott), boravak u muškom skloništu majstora Jagorija (Tony Burgess) bio od koristi. Ali kada Bred odluči da produži svoj boravak, Kallie posumnja da je pod uticajem gurua i angažuje Dalea. Pravo je vreme, jer će ovo potonjem omogućiti da se iskupi. Ali, naravno, stvari ne idu po planu, posebno kada otkriju zlokobni plan majstora Jagorija.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Jesse Thomas Cook, autor mnogih niskobudžetnih, ali među ljubiteljima kultnih horora - DeadsightThe HoardThe HexecutionersSeptic ManMonster BrawlScarce.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    02.01.2023. 13:09
    Pogledao sam par sekundi trailera. Ovo će ili biti najgori film svih vremena ili sam vrh treša. Definitivno ću provjeriti kad izađe.
;

{{message}}

{{item.title}}