Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Brandon Cronenberg, Alexander Skarsgård i Mia Goth

najave

16.01.2023.

Brandon Cronenberg, Alexander Skarsgård i Mia Goth

Na ovogodišnjem Sundance Film Festival svetsku premijeru imaće i novi SF/horror Infinity Pool, čiji je reditelj Brandon Cronenberg, sin čuvenog reditelja Davida, a u kome glavne uloge tumače Alexander Skarsgård i Mia Goth.

James i Em Foster odlaze na all-inclusive odmaralište na plaži u izmišljenoj državi Li Tolqa, u nameri da to predstavlja inspiraciju i prestanak njegove spisateljske blokade. Dane totalnog opuštanja provode u ovom skupom odmaralištu, izolovanom od okolnog zemljišta. Gabby predstavlja sebe i svog partnera, Al, kao obožavatelje Jamesovog poslednjeg romana, te bi želeli da provedu neko vreme zajedno sa Fosterovima. Parovi planiraju tajni izlet izvan kompleksa koji se završava fatalnom nesrećom za koju je kriv James. Međutim, postoji način za pomoć stranim putnicima koji počine zločine na odmoru, tako da se James prvi put upoznaje s perverznom subkulturom hedonističkog turizma.

Brandon Cronenberg je i scenarista ovog ostvarenja, njegovog trećeg dugometražnog filma, nakon Possessor i Antiviral.

 

 

 

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 17.01.2023. 21:54
    Pogledao.Joxer, nisi pogresio u proceni.Bojim se da je ovo drugo u pitanju...
  • puppet_master
    eXtreme member
    16.01.2023. 14:51
    Stopama slavnog oca, imaju šmeka ti Cronenbergovi filmovi, svaki biva bolji od prethodnog, moguće je da će ovaj biti i zreliji od ostalih, videćemo. 
  • JoxerTM
    eXtreme member
    16.01.2023. 10:35
    Već sam vidio prije trailer. Ovo će biti jedan od onih ili gušt za odgledati ili nepodnošljivo smeće, sredine nema. Pričekat ću da netko drugi betatestira. ;)
;

{{message}}

{{item.title}}