Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Hongkonški akcioni triler najgledaniji

novosti

05.03.2023.

Hongkonški akcioni triler najgledaniji

Ovog vikenda najgledaniji film u Kini jeste hongkonški akcioni triler Dyun mong ("Cyber pljačka"), s zarađenih 2,73 miliona dolara za samo dva dana prikazivanja.

Hakeri puštaju virus na web i dolazi do sajber napada velikih razmera. Srećom, inženjer sajber sigurnosti i IT stručnjak, Cheuk Ka-chun (Aaron Kwok) koristi svoje znanjezaštitni zid koji je razvio da bi rešio krizu. Bez znanja Ka-chuna, glavni um iza ovog širenja virusa je njegov nadređeni, Chan Ming-chi (Gordon Lam), a za osvetu Ka-chun takođe postaje žrtva zavere za pranje novca.
Da bi dokazao svoju nevinost, Ka-chun se upušta u žestoku bitku sa Ming-chijem. Ka-chun tajno razvija supervirus aplikacije za veštačku inteligenciju i kroči na opasne terene kako bi iz zasede napao hakere i kune se da će pronaći dokaze o Ming-chijevim zločinima. U isto vreme, Ming-chi takođe naređuje hakerima da ukradu Ka-chunov softver za razbijanje lozinki i kidnapuju Ka-chunovu kćer Po-yee, istovremeno prijeteći njegovoj ženi Wing-shan (Megan Lai). Ka-chun je pod pritiskom jer su životi njegove porodice ugroženi. Još gore, njegov AI super virus gubi kontrolu i brzo pronalazi svoj put i ulazi u svaki kompjuter u Hong Kongu, što dovodi do javne panike, a Ka-chun se suočava s izazovom oživljavanja gradske mreže i spašavanja svoje porodice...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Hing Fan Wong, kome je to drugi dugometražni film, nakon nagrađivanog Mak lo yan iz 2019. godine.

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    06.03.2023. 14:30
    Izgubio me je već kod "cyber"
;

{{message}}

{{item.title}}