Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Tim Burton i Michael Keaton u Beetlejuice 2

novosti

10.05.2023.

Tim Burton i Michael Keaton u Beetlejuice 2

Tokom sledeće godine moći ćemo da pogledamo Beetlejuice 2, "nastavak" kultnog filma Beetle Juice iz 1988. godine, o duhu koji je angažovan na isterivanju tek useljenih novih stanara...

Predviđeni datum za premijeru novog ostvarenja koje kao reditelj potpisuje Tim Burton jeste - 06.09.2024. godine. 

Za sada još nema detaljnijih informacija o radnji novog filma, ali se zna da će svoje uloge ponoviti Michael Keaton kao BeetlejuiceWinona Ryder kao Lydia Deetz. Takođe, tu su i Jenna Ortega, zvezda serije Wednesday, kao i Justin Theroux.

Da podsetimo na radnju prvog filma - "Kad su Barbara i Adam Maitland (Geena Davis i Alec Baldwin), mladi i zaljubljeni bračni par, poginuli u automobilskoj nesreći, našli su se u obličju duhova u svojoj lijepoj kući na farmi u Novoj Engleskoj. Dugo im je trebalo da shvate da više nisu živi i da su samo duhovi, ali su se naposljetku ipak veselili što su zajedno i što će i dalje u miru živjeti u svojoj kući. Ali, mir traje kratko: neugodna njujorška japijevska obitelj, Deetzovi, kupuju kuću i namjeravaju je potpuno preurediti. Maitlandovi upotrebljavaju sva sredstva koja im kao duhovima stoje na raspolaganju, pažljivo proučavaju priručnik za duhove, ali su prefini i prebezazleni da bi otjerali napasnu obitelj. Zato se za pomoć obraćaju duhu Betelgeuseu (Beetlejuiceu). On je specijalist za egzorcizam istjerivač živih ljudi. No, Beetlejuice je još veća napast od Deetzovih".

Originalni film zaradio je 74,7 miliona dolara, i inspirisao istoimeni mjuzikl, postavljen na Broadway, a koji je igran četiri godine, sve dok njegovo izvođenje nije prekinula pandemija korone. 

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}