Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Poslednja dvojica na Zemlji

najave

05.06.2023.

Poslednja dvojica na Zemlji

Za 07.06. u SAD je najavljena premijera SF komedije Biosphere.

U ne tako dalekoj budućnosti, poslednja dva čoveka na Zemlji moraju se prilagoditi i evoluirati kako bi spasili čovečanstvo.

Bili (Mark Duplas) i Rej (Sterling K. Braun) su doživotni najbolji prijatelji, braća od različite majke – i poslednja dva muškarca na Zemlji. Za njihov opstanak je u velikoj meri zaslužan Ray, briljantni naučnik koji je dizajnirao kupolastu strukturu sa svim sistemima potrebnim za održavanje života na planeti koja ga više nije mogla podržavati. Njihova prilagođena biosfera opremljena je osnovnim potrepštinama i udobnostima koji omogućavaju da se zadrži osećaj kakav je život nekada bio. Hidroponska bašta nudi sveže povrće, a pažljivo vođeni ribnjak osigurava esencijalne proteine. Međutim, nedavno su ribe počele umirati alarmantnom brzinom. Sa samo tri preostale ribe, Billy i Ray se suočavaju s zlokobnom budućnošću. Ali život možda ipak nađe način...

Rediteljka ovog ostvarenja jeste nagrađivana producentkinja, scenaristkinja i glumica Mel Eslyn, kojoj je to prvi rediteljski poduhvat u sferi dugometražnog igranog filma. Ona je i koscenaristkinja filma, a partner u tom poslu joj je Mark Duplass (The Do-Deca-Pentathlon, Jeff, Who Lives at Home, Cyrus, Baghead).

Film je svoju premijeru imao na prošlogodišnjem Toronto Film Festival 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}