Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Dva nova SF filma, koji vam se čini zanimljiviji?

najave

07.12.2023.

Dva nova SF filma, koji vam se čini zanimljiviji?

Predstavljamo vam dva nova SF filma, jedan čija je premijera najavljena za kraj ove godine - The Shift i drugi I.S.S., čija je premijera najavljena za 19.01.2024. godine.

U prvom Kevin Garner sreće misterioznog čoveka poznatog kao "Dobročinitelj". Kada Kevin odbije muškarčevu primamljivu ponudu da stekne bogatstvo i moć, prebacuje se u alternativne totalitarne stvarnosti, susrećući se s beskonačnim svetovima i nemogućim izborima, dok pokušava da se vrati ženi koju voli...

Reditelj The Shift jeste Brock Heasley, kome je to prvo dugometražno ostvarenje.

Glavne uloge tumače Kristoffer Polaha, Neal McDonough i Elizabeth Tabish.

Drugi SF film - I.S.S. govori o događajima nakon što na Zemlji izbije veliki vojni sukob između SAD i Rusije. Obe nacije tajno kontaktiraju svoje astronaute na Imešunarodnoj svemirskoj stanici i daju im uputstva kako da po svaku cenu preuzmu kontrolu nad stanicom...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Gabriela Cowperthwaite, dobitnica brojnih nagrada za svoj angažovani dokumentarac The Grab iz 2022. godine, inače, autorka i zapaženih filmova Our Friend i Megan Leavey.

Glavne uloge u I.S.S. tumače Ariana DeBose, Chris Messina i Pilou Asbæk.

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    05.12.2023. 17:07
    Inace gledacu oba )
  • beogradski
    eXtreme member
    05.12.2023. 17:02
    Zar nije The Shift serija? Ili sam se ja nesto zbunio?
  • ar8c
    eXtreme member
    05.12.2023. 16:09
    Gladan sam SF-a, beznadežno, konstantno i doživotno, ali sam se puno puta i opekao. Ovo je doba kada su mi očekivanja uglavnom na minimumu, posebno ako su mlađi i manje poznati autori filma. Ali zato baš volim kad me nešto pozitivno iznenadi. Verovatno pružim šansu ovim naslovima, ali opet kažem - ne očekujem baš ništa posebno.
;

{{message}}

{{item.title}}