Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Akciona komedija najgledanija

novosti

18.03.2024.

Akciona komedija najgledanija

Akciona komedija Zhou chu chu san hai (The Pig, the Snake and the Pigeon) bila je najgedaniji film u Kini i prethodnog vikenda, treću nedelju za redom, zaradivši ukupno 73,2 miliona dolara.

Kada je begunac Gui-lin iznenađujuće saznao da mu je preostalo još samo šest meseci života i da je tek treći među najtraženijim kriminalcima, pronašao je dva najveća kriminalca i eliminisao ih obojicu, misleći da je postao heroj modernog doba. Međutim, nikada nije pomislio da su pohlepa, ljutnja i neznanje gresi i kazne s kojima se mora suočiti na kraju svog života.

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Ching-Po Wong  (E zhan Once Upon a Time in Shanghai, Fuk sau che chi sei Revenge: A Love StoryGong woo Triad UnderworldAh sou Mob Sister, Let's Go!).

Posebno zanimljivo jeste da se ovaj film, paralelno s distribucijom u kini, već našao na repertoaru Netflix u ostalom delu sveta...

 

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    18.03.2024. 12:54
    Zapravo je posebnije u toj priči da je film tajvanski. 
    A njihove filmove Kina redovito zabranjuje jer ovi namjerno provociraju kineske fašističko-komunističke cenzore snimajući sve što se u Kini ne smije.
;

{{message}}

{{item.title}}