Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Japanski misteriozni triler najgledaniji

novosti

24.03.2024.

Japanski misteriozni triler najgledaniji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Japanu bio je tamošnji triler-misterija A Strange House, s zarađenih 3,17 miliona dolara u prvoj nedelji prikazivanja. Film je snimljen po bestseler romanu "Henna Ie" čiji je autor Uketsu.

Amemija (Shotaro Mamiya) je popularni YouTuber koji se specijalizovao za okultizam. Jednog dana, njegov menadžer mu donosi tlocrt kuće. Njegov menadžer mu kaže da tlocrt izgleda kao običan dom, ali sadrži nedokučivu stvar. Amemija počinje pažljivo da razmatra plan i Kurihara (Jiro Sato), koji je arhitekta i ljubitelj misterija, mu se pridružuje. Pokušavaju otkriti misteriju u vezi kuće. U međuvremenu, Yuzuki (Rina Kawaei) kontaktira Amemiju i kaže mu da ona zna nešto o kući koju je objavio na svom YouTube kanalu. Ona se pridružuje Amemiji i Kurihari kako bi rešili misteriju kuće, ali izgleda da devojka ima i tajnu.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Junichi Ishikawa, koji je svoj prethodni dugometražni film, Mikkusu. romantičnu komediju iz sveta ping-ponga snimio još 2017. godine, u mešuvremenu režirajući nekoliko gledanih TV-serija.

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}