Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Avanturistički SF najgledaniji je u Rusiji

novosti

26.04.2024.

Avanturistički SF najgledaniji je u Rusiji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Rusiji bio je tamošnji avanturistički SF Sto let tomu vperyod, s ostvarenom zaradom od 3,37 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Oni žive u različitim svetovima. Kolja Gerasimov je u sadašnjoj Moskvi, Alisa Seleznjeva sto godina u budućnosti. Kolja je običan momak, nije ga briga za budućnost. Alis je proganjana svojom prošlošću: pokušava pronaći svoju majku koju je izgubila dok je bila dete. Susret Alice i Kolje biće početak neverovatnih avantura u kojima će morati da odbrane svemir od svemirskih gusara, povrate tok vremena i pronađu ono što im je najvrednije: ljubav i prijateljstvo.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Aleksandr Andryushchenko, kome je to drugi rediteljski poduhvat, nakon avanturističke komedije Naparnik iz 2017. godine.

Film je nastao na osnovu popularne sovjetske SF serije Gostya iz budushchego, snimljene 1984. godine, a koja je nastala na osnovu romana "Сто лет тому вперёдSto let tomu", koji je napisao Kir Bulychov 1978. godine.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}