Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snimaće se Fall 2

novosti

17.05.2024.

Snimaće se Fall 2

Film Fall bio je jedno od najprijatnijih iznenađenja 2022. godine (recenziju pročitajte na Fall - Traumatično...). Snimljen je za tri miliona dolara, a zaradio je 20 miliona dolara.

Sada je saopšteno da će se snimati i nastavak - "Fall 2"! Rediteljski par biće Michael i Peter Spierig, a oni iza sebe već imaju popriličan broj zapaženih žanrovskih izdanaka (WinchesterJigsaw
PredestinationDaybreakersUndead).  

I za scenario novog filma biće zaduženi Scott Mann Jonathan Frank, kao i u prethodnom (Mann ga je i režirao).

Predviđeno je da snimanje "Fall 2" počne u šestom mesecu ove godine, pod okriljem Capstone Studios, a najavljeno je i snimanje "Fall 3", koji će ponovo režirati i scenario napisati - Mann!

 • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Mizi
  eXtreme member
  17.05.2024. 19:42
  Ima li išta da valja u prvom delu,
  a planiraju i treći nastavak?

 • ar8c
  eXtreme member
  17.05.2024. 19:38
  OK kao ideja, posebno za ljude koji imaju strah od visine, a čak ni oni koji nemaju u velikoj meri ovaj film su gledali oznojenih dlanova. Na neki način beše to igra na sigurno. Ali realizacija mi je poprilično podbacila, nisam neki ljubitelj tog filma ako ga posmatramo kao zaokruženu celinu.

  No, ako je vredelo praviti prvi, zaista ne znam šta raditi u nastavku, a da iole ima smisla? Osim stare dobre da se od svega što donese keš napravi nastavak i izmuze sve što se može. A čitam da je u planu već i treći deo!!?? Bilo kako bilo - preskačem svakako!
 • JoxerTM
  eXtreme member
  17.05.2024. 17:11
  Prvi sam preskočio pa ću i ostale.
  Razlog?

  Dosta mi je holivudskih šema lake zarade bez imalo ulaganja (blair witch, paranormal activity, itd).
;

{{message}}

{{item.title}}