Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}

blogovi

09.04.2013.

Evil Dead (2013)Evil Dead je rimejk kultnog horor filma iz 1981. godine Sam Raimia. Režiju ovog puta potpisuje Fede Alvarez a glavne uloge igraju Jane Levy i Shiloh Fernandez. Zanimljivosti vezane za ovaj film su da je ovo četvrti film u 'The Evil Dead' franšizi i da u njemu neće Sam Raimi biti režiser kao i da Bruce Campbell neće biti u ulozi Ash Williamsa međutim, obojica su producenti filma što svedoči da veruju u Evil Dead priču.

Kad smo kod priče...

Grupa tinejdžera se zatekne u jednoj udaljenoj kolibi u šumi. Slučajno otkriju knjigu mrtvih, nesvesno prizovu uspavane uklete demone koji žive u obližnjim šumama i koji ih odmah zaposednu. Samo jedan član skupine će im se odupreti i pokušaće da se izbori za opstanak.

Iskreno nas zanima da li Alvarezova verzija može da se poredi sa Raimijevim originalom, te da li je dorasla najavi u kojoj se tvrdi da je posredi "Najstrašniji film koji ste ikad pogledali". To je najverovatnije hiperbola ali opet, želeli bismo sami da se uverimo u to u čemu će nam svakako pomoći prevod kolege BAMBULA, koga možete da preuzmete sa naše stranice.
Svoje komentare možete da ostavljate u forumskoj temi.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}