Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kultni reditelj horora ima novi film

najave

03.07.2024.

Kultni reditelj horora ima novi film

Na ovogodišnjem Fantasia International Film Festival, koji se održava u Montrealu (18.07. - 04.08.) svetsku premijeru imaće i novi horor Witchboard, koji kao reditelj potpisuje čuveni (ili "čuveni", kako hoćete) -  Chuck Russell!

Emily i njen verenik Kristijan otkrivaju drevni vikanski artefakt, dasku sa klatnom, dok se pripremaju za otvaranje bistroa u francuskoj četvrti New Orleansa. Emily postaje opsednuta moćima daske, koja priziva drevnog duha Kraljice veštica. Očajnički želeći da pomogne svojoj verenici, Kristijan traži savet okultnog stručnjaka Aleksandra Baptista, ali i on ima svoje mračne tajne.

Russell, koji iza sebe ima ostvarenja poput Paradise CityJungleeI Am WrathThe Scorpion KingBless the ChildEraserThe MaskThe Blob i A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, ovaj put nam donosi svoje viđenje kanadskog horor-klasika Witchboard iz 1986. godine, koji je režirao Kevin Tenney.

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    03.07.2024. 13:21
    Ne vreujem da cu gledati ovaj film, zaista su male shanse, skoro nikakve, a inache, ovakvih filmova ima kamaru na ovakve teme
;

{{message}}

{{item.title}}