Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kineska komedija najgledanija, a drugi triler

novosti

15.07.2024.

Kineska komedija najgledanija, a drugi triler

Prethodne nedelje najgledaniji film u Kini bila je tamošnja komedija Zhua Wa Wa ("Successor"), s zarađenih 50,4 miliona dolara za samo tri dana prikazivanja.

Ma Chenggang i Ma Chunlan veoma su siromašni i vide svog sina Ma Jiyea kao jedinu nadu da će preokrenuti svoju sudbinu. Jiye je vrlo obećavajući, svake godine sve bolje uči. Čvrst je i odlučan. Ali kako Jiye odrasta, on uviđa da ljudi oko njega postaju sve čudniji...

Reditelji ovog ostvarenja jesu Da-Mo Peng i Fei Yan, a prethodno su zajedno realizovali i nagrađene hitove Xi hong shi shou fu (Hello Mr. Billionaire) i Xia Luo te fan nao (Goodbye Mr. Loser).

 

Na drugo mesto najgledanijih filmova plasirao se malezijski triler Mo Sha (A Place Called Silence) s 32 miliona zarade, odnosno 121 miliona dolara ukupno nakon 11 dana prikazivanja.

Čen Jutong, učenica srednje škole, bila je maltretirana u školi, ali njena majka Li Han nije uspela da spase svoju ćerku iz "pakla". Svi oko nje su zatvorili oči, a kolektivna tišina je izazvala još veće nasilje.

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Sam Quah (Wu Sha).

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    15.07.2024. 20:21
    Preskocicu oba filma i to bez razmisljanja a vec sam jednom prilikom i obrazlozio zasto sam sveo na minimum i azijsku kinematografiju i induski Bollywood ili rusku kinematografiju, ali da se vratim na azijsku kinematografiju zasto sam sveo bash na minimum. Iz prostog i jednostavnog razloga a to je da im je vecina projekata poprilicno konfuzna, da, da, poprilicno. Dok je azijska kinematografija poprilicno konfuzna, da spomenem i ovo. I Bollywood filmove sam sveo na minimum a shto se njih tiche, u pitanju je da mi smeta shto u vecini projekata i pevaju i igraju a znaju i da imaju nepotrebnu komiku. projekti im imaju dugacku minutazu, to mi ne smeta, bash naprotiv, ali za njihove projekte, mislim da ne trebaju tolike minutaze. Bollywood najvishe snima, ali to ne znaci i kvalitet. A shto se ruske kinematografije ticha i njih sam sveo na minimum ali znam ponekad da odgledam njihove serije a shto sam i njihovu kinematografiju sveo na minimum, evo i razloga. Mislim da previshe njihovih projekata je vezano za drugi svetski rat, bash previshe. Znachi te fore tipa tenkovi i slicno, mislim da je demode.
;

{{message}}

{{item.title}}