Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Megan Foks kao smrtonosni android

najave

04.08.2024.

Megan Foks kao smrtonosni android

Za 13.09. najavljena je premijera američkog SF trilera Subservience, u kom glavnu ulogu tumači Megan Foks, interesantno odmah na digitalnim platformama.

Otac porodice (Michele Morrone) nabavlja kućnu pomoćnicu - androida u želji da ona pomogne u svakodnevnim poslovima. Međutim, nesvestan je da će ona vremenom postati itekako svesna, ali i smrtonosna. Jer, Alice želi sve što njena nova porodica ima da ponudi, počevši od naklonosti njenog vlasnika - i ubiće da to dobije...

Rediteljka ovog ostvarenja jeste S.K.Dale, kojoj je to drugi dugometražni film, nakon horora Till Death iz 2021. godine.

Svaka sličnost s M3GAN i sličnim filmovima, naravno, sasvim je slučajna...

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    04.08.2024. 13:00
    Video sam trejler za ovaj film bash pre neki dan. Gleacu ga. U krajnjem sluchaju, dacu mu shansu ) Inache, Megan Fox, koja je po mom misljenju nikakva glumica, tj. ne zna da glumi, je na toj takozvanoj crnoj listi Hollywood-a. Izmedju ostalog uporedila je Michael Bay-a, rezhisera one gluposti Transformers sa Adolt Hitler-om, a takodje je i napala kao da je gledaju samo kao neki sex simbol i josh neke stvari, a inache, mnogo je i prosta, ne bih sad da nabrajam. A zanimljivo je da je Shea LeBeouf isto na toj crnoj listi Hollywood-a, a zajedno su igrali u toj nevidjenoj gluposti Transformers-i. I on je imao nekee mnoge incidente. E kad se neko utripuje da je ''zvezda'' ) Inache, taj Shea LeBeouf mi je antipathichan ) A shto se tiche filma Subservience, dacu mu shansu a od Megan Fox ne mozhete ocekivati da igra u nekoj karakternoj drami )
;

{{message}}

{{item.title}}