Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
I La Bamba rimejk!?

novosti

27.08.2024.

I La Bamba rimejk!?

Modi rimejkova nikad kraja. I, čini se da novoj generaciji filmadžija ništa više nije sveto, pa je tako saopšteno da se sprema i rimejk čuvenog filma La Bamba, snimljenog 1987. godine, a koji govori o jednom od najpoznatijih pionira američke rok-muzike po imenu Riči Valens.

Da podsetimo, u originalnom filmu Ričija je tumačio Lu Dajmond Filips, a reditelj je bio Luis Valdez (interesantno posle ovog filma nje snimio više nijedan za velike dvorane, a jedini dugometražni bio mu je još Zoot Suit iz 1981. godine). Muziku za film radio je sastav Los Lobos.

Riči Valens, poznat po ultra-hitovima "La Bamba", "Donna", "Come On, Let’s Go" poginuo je u avionskoj nesreći 1959. godine, a sa njim su nastradali i muzičari Badi HoliDž.P. Ričardson, poznat i kao The Big Bopper.

Nova verzija priče o Ričiju Valensu snimaće se pod okriljem Mucho Mas Media i Sony Pictures, a Luis Valdez biće jedan od izvršnih producenata.

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    27.08.2024. 18:04
    Filmska industrija je zaista u krizi i to poduzhe. Mislim da nema nikakve potrebe za rimejkvima na ovu temu jer to je bografski film i shta tu ima neshto novo, nishta. Zashto se neko ne odluchi recimo za rimejk filma Midnight Express, koji je snimljen 1978. La Bamba je bio ok film, secam se da je igrao Lou Diamond Phillips koji je izmedju ostalog igrao i u oba dela filma Young Guns. I kad sam kod toga, iako sam veliki fan oba dela, nije mi se svidela vest da ce se snimiti i treci deo. Em za to nije bilo potrebe em je proshlo podosta godina. Ali upravo se vracam na ono da je kriza kad je film u pitanju i da u nedostatku ideja snimaju nekakve nepotrebne nastavke. A iskren da budem, mislim da ideja ima nego su se scenaristi ulenjili i to podosta a zanr drama i triler kao da polako nestaju. Pa evo na primer La Bamba, to ce biti eto u zanru drama ali samo zato shto je biografski film. I ne samo da su filmovi u krizi i serije i mini serije su takodje upale u krizu i ko zna koliko je vremena vec proshlo a nijedna serija nije ostala kultna kao shto je to bilo pre. Na primer kao neke od serija - Sons of Anarchy, Breaking Bed, Dexter, Shield, Ray Donovan itd... A o filmovima i da ne pricham. Danas se snimaju nekakvi filmovi koji se vrlo brzo i zaborave a kamoli da ce ostati kultni. Zaista je velika kriza. Na zhalost, ali je tako.
;

{{message}}

{{item.title}}