Najgledaniji filmovi u Japanu

novosti

14.11.2017.

Najgledaniji filmovi u Japanu

Protekla nedelja u Japanu donela je premijeru velikog tamošnjeg hita, trećeg u "franšizi". U pitanju je akciono-pevačko-plesački tinejdžerski film High & Low The Movie 3: Final Mission, treći snimljeni za samo dve godine iz popularnog serijala.

Ovaj japanski filmski fenomen premijernog vekenda (11. i 12. novembar) prikazan je na čak 318 projekcija, videlo ga je 237.000 ljudi, a zaradio je 2,7 miliona dolara. Inače, filmovi koji govore o borbi muškog plesačkog i pevačkog ansambla Exile Tribe, protiv društvenih "anomalija" deo su multimedijalnog projekta, koji obuhvata i objavljivanje CD-a i stripova, kao i nastupe uživo. 

Na drugom mestu po gledanosti, ali i zaradi, nalazi se It, koji je do sada u Japanu zaradio 6,4 miliona dolara, od kojih dva miliona prethodne nedelje.

Trojku "veličanstvenih" zaključuje Thor: Ragnarök, koji je tu dospeo nakon pada s prvog mesta prethodne nedelje. Novi doživljaji "Boga groma" doneli su svojim autorima ukupnu "japansku" zaradu od 6,5 miliona dolara za dve nedelje, odnosno 1,2 miliona dolara prethodne nedelje. 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!