4x4Pogledaj trailer!

Film

kriminalistički, triler (2019)

4x4

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,7100%
4x4

Naslov:

4x4

Godina:

2019

Žanr:

kriminalistički, triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Mariano Cohn

Scenarij:

Mariano Cohn
, Gastón Duprat


Glavne uloge:


Fabio Alberti
  >  Policía multa
Dady Brieva
  >  Enrique
Noelia Castaño
  >  Bicipolicía
Ricardo Comes
  >  Vecino en linchamiento
Victoria Cantarelli
  >  Vecino en linchamiento
Ailén Mazioni
  >  Mujer oficinista
Mariano Azcurra
  >  Ladrón
Valeria Mitidieri
  >  Pareja de jóvenes
Héctor Fernández Rubio
  >  Anciano
Silvina Katz
  >  Vecina en linchamiento
Carolina Costas
  >  Policía linchamiento
Peter Lanzani
  >  Ciro
Alejandro Paker
  >  Jefe de policía
Bernardo Morico
  >  Vecino en linchamiento
Ariel Chavarría
  >  Empleado de seguridad All 25
Lucas Pose
  >  Ladrón

Opis:


Luksuzni auto s pogonom na četiri kotača parkiran je u ulici tipične četvrti u Buenos Airesu. Čovjek provali u nj kako bi ukrao sve što nađe, ali kad pokuša izaći, vrata i prozori zaključaju auto kao oklopni bunker. Zarobljen je.
Luksuzni auto s pogonom na četiri kotača parkiran je u ulici tipične četvrti u Buenos Airesu. Čovjek provali u nj kako bi ukrao sve što nađe, ali kad pokuša izaći, vrata i prozori zaključaju auto kao oklopni bunker. Situacija je uznemirujuća: zarobljen je. Netko izvana upravlja vozilom i čini se da ima plan.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (3)
  • El ciudadano ilustre

    El ciudadano ilustre (2016)

    drama, komedija

    Argentinski pisac Danijel Mantovani, dobitnik Nobelove nagrade za književnost, živi u Evropi poslednje tri decenije. U svojim romanima prikazuje život u Salasu, mestu gde je rođen i gde se nije...
  • El robo del siglo

    El robo del siglo (2020)

    biografski, kriminalistički, komedija, akcija

    Legendarna pljačka inspirirala je ovaj akcijski triler s elementima komedije, ali i svjetski popularnu seriju Money Heist. Predvođen odličnom glumačkom postavom, film je doživio jedno od...
  • Mi obra maestra

    Mi obra maestra (2018)

    komedija

    Arturo is an unscrupulous art dealer and Renzo his socially-awkward painter and longtime friend. Willing to risk it all, they develop an extreme and ludicrous plan to save themselves.
  • El Clan

    El Clan (2015)

    biografski, drama, kriminalistički, triler

    Radnja se dešava u Argentini početkom 80-tih godina. Iza fasade tipične bogate porodice krije se izopačeni klan kome je kidnapovanje način života. Počeli su koristeći metode diktatorske vojne hunte...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • bgvracar
    Senior translator
    20.06.2022. 19:48
    Ovaj film je neka vrsta kritike određenih pojava u argentinskom društvu, izrečena više u maniru satirične drame, nego trilera. U početku su sve simpatije na strani onog mučenog momka, koji se naizgled uvalio u nešto vrlo zlokobno, a onda preko određenih "back stories", saznajemo da mnogo toga nije kao što izgleda. I tada naše simpatije postepeno prelaze na stranu, uslovno rečeno, malog čoveka, koji živi u predgrađu argentinskih gradova, gde se stalno mora osvrtati u strahu za svoju imovinu i sopstveni život.
    bgvracar2022-06-21 08:57:38
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    20.06.2022. 16:26
    Bez puno filozofije kritika drustva realizovana na jedan specifican nacin, ima slicnih, ali u ovom vidu, skoro ceo u vozilu koje se ne pomera, ne secam se da sam gledao, Kinematografski mi je dobar, moze tu da se pise (prostor, minimalizam,simbolika, metafora, gluma, rezija, ideja, nacini ponasanja, promisljanje itd) ali nema potrebe, jedino je kraj ( i malo scene koje glavni glumac vidi na ulici, ili pak razmislja, ili pak cuje od ..), malo povici iz mase, izvestavanje tj. sve sto je receno malo obeshrabrujuce , ali realisticno u potpunosti, komentarisemo svakodnevno, ponekad smo isfrustrirani, itd.  i jedan te isti zavrsetak.  U zanru,  dodao bih na prvo mesto drama.
    AlexDeLarge2022-06-20 20:55:06
  • titlovi.com
    Approval team
    19.06.2022. 23:25
    Prevod je uradio bgvracar ⚡

{{message}}

{{item.title}}