A mi madre le gustan las mujeres

Film

drama, komedija (2002)

A mi madre le gustan las mujeres

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,345%
A mi madre le gustan las mujeres

Naslov:

Mojoj se majci sviđaju žene

Godina:

2002

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

96 min

Režija:

Daniela Féjerman
, Inés París

Scenarij:

Daniela Féjerman
, Inés París


Glavne uloge:


Rosa Maria Sardà
  >  Sofía
Silvia Abascal
  >  Sol
Chisco Amado
  >  Miguel
Álex Angulo
  >  Bernardo
Carla Calparsoro
  >  Gloria
Fernando Colomo
  >  Juez de paz
Xabier Elorriaga
  >  Carlos
Aitor Mazo
  >  Ernesto
Sergio Otegui
  >  Javier
María Pujalte
  >  Gimena
Eliska Sirová
  >  Eliska
Leonor Watling
  >  Elvira
Alberto Chaves
  >  Chico Concierto

Opis:


MOJOJ SE MAJCI SVIĐAJU ŽENE komedija je o tri sestre čiji su životi u vrtlogu kaosa zbog iznenadna otkrića o seksualnim sklonostima njihove majke.
Sofia, (Rosa Maria Sarda iz “Sve o mojoj majci”), poznata pijanistica, dugo je već rastavljena od oca svojih kćeri. Na svoj rođendan ona će im priopćiti vijest: ponovno se zaljubila. Jasno, ona će im odmah i opisati svoju novu ljubav: malo mlađa osoba…Također pijanist. Djevojke, oduševljene, žele čuti još. Ali prekida ih zvono. Ulazi žena.
Smion filmski debi španjolskih redateljica Ines Paris i Daniele Fejerman, MOJOJ SE MAJCI SVIĐAJU ŽENE opisuje emocionalni profil moderne obitelji koja ipak doživljava potres na neočekivanu vijest.
Sofijine kćeri djeca su ljevičarskih intelektualaca. Ipak, ni njihovo ih podrijetlo nije pripremilo na osjećaje koji će ih preplaviti kada
majka u njihov život uvede svoju ljubavnicu. Leonor Watling (“Pričaj s njom”, “Moj život bez mene”) igra ulogu prekrasne, ali neurotične kćeri, Elvire. Elvirin psihijatar (Aitor Mazo) savjetovao joj je da ostavi posao u nakladničkoj kući kako bi se mogla posvetiti pisanju romana. Preporučuje joj da od majke pozajmi novac, ali ispada da je sav Sofijin novac potrošen na otplatu hipoteka za Elisku (Eliska Sirova), njezinu češku ljubavnicu. Sestra Sol (Silvia Abascal), britka pjevačica rock-benda, majčinu novu seksualnu sklonost vidi samo kao nadahnuće za pisanje balada. A Jimena (Maria Pujalte) bori se sa svojim predrasudama, što rezultira skidanjem maski u odnosu s njezinim konvencionalnim mužem.
Komedija je na vrhuncu kada djevojke počinju osjećati da majčin seksualni život utječe na njihov život. Djevojke sumnjaju da bi majčina ljubavnica mogla biti lovac na novac, zbog čega će je mahnito pokušavati „spasiti“. Urnebesno smiješna spletka kojom žele razdvojiti ljubavnice predviđa plan da Sol pokuša zavesti Elisku, koju će namamiti sa sobom na svjež zrak. Kada postane jasno da prava iskra postoji između ozbiljne i senzibilne Eliske i spisateljice Elvire, sestre prisile Elviru da ona zavede Elisku. Ovo će ionako labilnu Elviru baciti u duboku krizu seksualnoga identiteta. Njezina će zbunjenost postati još veća zbog osjećaja prema prekrasnomu
Miguelu, (Chisco Amado), koji bi mogao biti ljubav njezina života. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja da ostvari „zdravu“ vezu s Miguelom, Elvira završi u baru s Eliskom. Ona nalazi utjehu u novome prijateljstvu, ali kako je previše popila, slijedi nezgodna situacija u kojo se obje žene onesvijeste u Elvirinu stanu.
Sljedećeg jutra, kad se Eliska vrati kući, naći će uzrujanu i optuživački raspoloženu Sofiju. Osjećajući se neshvaćenom, odlazi u domovinu iako je još očajnički zaljubljena u Sofiju. Iako im je spletka uspjela, kćeri će uvidjeti da nisu trebale majku odvojiti od njezine prave ljubavi. Sofia je neutješna i ostavilo ju je nadahnuće.
Elvira, Sol i Jimena impulzivno se spreme na put u Češku kako bi nagovorile Elisku da se vrati, poništile zlo koje su učinile i usrećile svoju majku.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Semen, una historia de amor

    Semen, una historia de amor (2005)

    komedija, ljubavni

    Serafin works at a fertility clinic and doesn't believe in chaos, until Ariadna, a sexy trapezist, wants to have a child from a completely anonymous donor - but all hell breaks loose when loverboy...
  • A Marine Story

    A Marine Story (2010)

    drama, kriminalistički, ljubavni, ratni

    Vojni oficir Alexandra je dovoljno jaka da pretuče bilo kog muškarca u barskoj tuči, ali tu je jedan protivnik jači od nje: vojna policija. Kada se vrati iz Iraka u njen konzervativni rodni grad...
  • Azuloscurocasinegro

    Azuloscurocasinegro (2006)

    drama, komedija, ljubavni

    Just as his childhood sweetheart Natalia returns, his infertile brother Antonio asks Jorge to impregnate Paula, Antonio's imprisoned girlfriend.
  • La propera pell

    La propera pell (2016)

    drama, misterij, triler

    Tinejdžer koji je nestao i za koji se pretpostavljalo da je mrtav, vraća se kući nakon osam godina kako bi pronašao porodicu duboko pogođenu njegovim nestankom. Postepeno se pojavljuju sumnje da li...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}