Amanda Seales: I Be Knowin'Pogledaj trailer!

Film

komedija (2019)

Amanda Seales: I Be Knowin'

Ocjena korisnika
-
6,6
Amanda Seales: I Be Knowin'

Naslov:

Amanda Seales: Znam to

Godina:

2019

Žanr:

komedija

Trajanje:

60 min

Režija:

Stan Lathan

Scenarij:

Amanda Seales


Glavne uloge:


Amanda Seales
  >  Herself

Opis:


Amanda Seales debitira svojim prvim komičarskim specijalom na HBO-u. Bila je komičarka davno prije nego što je počela glumiti u „Nesigurnoj“. Trenutačno je na turneji s komičarskim natjecateljskim showom koji je osmislila.
Komičarka Amanda Seales („Nesigurna“) debitirat će svojim prvim, jedan sat dugim stand-up specijalom „Amanda Seales: Znam to“. U stalnoj glumačkoj postavi u „Nesigurnoj“ kao Tiffany, Amanda Seales trenutačno je na turneji s komičarskim natjecateljskim showom uživo „Pametni, duhoviti i crni“, koji je sama osmislila. Bivši VJ na MTV-ju s magisterijem iz afroameričkih studija na Sveučilištu Columbia, gostovala je u „Pomalo crno“; napisala je, producirala i glumila u dvije sezone humoristične web-serije „Get Your Life“; a domaćica je tjednog podcasta „Small Doses“. „Biti stand-up komičarka čast je koju ne uzimam zdravo za gotovo, jer smatram humor supermoći koja nam pomaže podnijeti teret problema i koncepata koji bi se inače činili mnogo većima od nas“, kaže Seales.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Amy Schumer: Live at the Apollo

    Amy Schumer: Live at the Apollo (2015)

    komedija

    Kao jedno od najduhovitijih i najsvježijih lica na televiziji i filmu, Amy Schumer danas dominira svijetom komedije svojim jedinstvenim spojem iskrenosti i bezrezervnog smisla za humor. Ovog...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!