Amor Estranho AmorPogledaj trailer!

Film

drama (1982)

Amor Estranho Amor

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,8
Amor Estranho Amor

Naslov:

BLAŽEN MEĐU PROSTITUTKAMA

Godina:

1982

Žanr:

drama

Trajanje:

97 min

Režija:

Walter Hugo Khouri

Scenarij:

Walter Hugo Khouri


Glavne uloge:


Vanessa Alves
  >  (as Linda Vanessa)
Íris Bruzzi
  >  Laura
Vera Fischer
  >  Anna
Walter Forster
  >  Hugo (Adult)
Tarcísio Meira
  >  Dr. Osmar
Mauro Mendonça
  >  Dr. Benicio
Xuxa
  >  Tamara
Marcelo Ribeiro
  >  Hugo (Child)

Opis:


Amor Estranho Amor [eng. Love Strange Love]

Čovek od 60 godina, otmenog izgleda (Valter Forster) šeta vilom u Sao Paulu kada ga sećanja vraćaju na ključnih 48 sati koje je tamo proveo 1937. godine kao mladić u pubertetu. Ana (Vera Fišer) je napustila unutrašnjost Santa Katarine veoma mlada da bi iskušala život u Sao Paulu, ali je na kraju postala prostitutka u Laurinom (Iris Bruzi) luksuznom bordelu, počevši da zarađuje nešto više novca tako što je postala ljubavnica moćnog političara doktora Osmara (Tarsizio Meira). On je vlasnik vile i imanja i ne dozvoljava joj druge klijente. Njeni planovi se poremete kada baka pošalje Uga (Marselo Ribeiro), njenog dvanaestogodišnjeg sina, da živi sa njom. Ugo nema pojma da je vila bordel u kome njegova lepa majka radi kao prostitutka. Bez mogućnosti da ga negde ostavi, ona dozvoljava Ugu da ode iza scene u bordelu, gde počinje da otkriva adolescenciju i sopstvenu seksualnost, zaljubljujući se u Tamaru (Šuša Menegel), ambicioznu 16-godišnju prostitutku koja zavodi mladića kako bi se suprotstavio Ani, njenom rivalu u smislu klijentele. Brazil je na ivici revolucije. Doktor Osmar planira da obezbedi lojalnost ključnog političara (Mauro Mendonsa) tako što mu predstavlja ljupku, veoma zavodljivu devicu Tamaru. Svu ovu, sve napetiju, seksualnu i političku intrigu Ugo posmatra iz tajnih prolaza koji prekrivaju palatu.

Kevin Tomas, bivši pisac "Los Anđeles tajmsa", pohvalio je film navodeći da je njegova radnja slična filmovima francuskog reditelja Luja Mala "Šum na srcu" ("Le souffle au coeur", 1971.) i "Slatka mala" ("Pretty Baby", 1978.), navodeći da Kouri deli Malov potcenjeni stil pripovedanja priče sa potencijalno eksplozivnim sadržajem, zaključujući da je "rezultat upijajuće i promišljeno iskustvo za odrasle".

Obradio/la:

barra64
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Eu Te Amo

    Eu Te Amo (1981)

    drama

    Man meets woman, and invites her home. The two start an intense relationship in order to shield themselves from loneliness.
  • Peccato veniale

    Peccato veniale (1974)

    komedija

    In Versillia's sandy beaches during the summer of 1956, a gawky adolescent, Sandro, spends his vacation by the sea, along with his family and his intriguingly beautiful sister-in-law.
  • La seconda moglie

    La seconda moglie (1998)

    komedija, ljubavni

    Porodični čovek ženi se po drugi put i svoju prelepu ženu predstavlja svojoj mnogobrojnoj familiji. Svi je obožavaju i cene, vezuju se za nju u prelepoj Italiji, gde sve cveta od ljubavi. Problem...
  • Diabólica malicia

    Diabólica malicia (1972)

    drama, kriminalistički, misterij, triler, horor

    In this stylish and atmospheric psychological thriller reminiscent of

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    01.02.2024. 21:11
    Prevod je uradio barra64 ✨

{{message}}

{{item.title}}