Ask Tutulmasi

Film

komedija, ljubavni (2008)

Ask Tutulmasi

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,7
Ask Tutulmasi

Naslov:

Cilj života

Godina:

2008

Žanr:

komedija, ljubavni

Režija:

Murat Seker

Scenarij:

Murat Seker
, Selami Genli


Glavne uloge:


Tim Seyfi
  >  Burçaslan
Ayten Uncuoglu
  >  Latife
Murat Akkoyunlu
  >  Hiko
Suzan Aksoy
  >  Makbule
Yasemin Öztürk
  >  Müge
Ali Erkazan
  >  Mustafa
Fahriye Evcen
  >  Pinar
Tolgahan Sayisman
  >  Ugur
Filiz Ahmet
  >  Pharmacist
Rahsan Gülsen
  >  Pervin
Begüm Akkaya
  >  Gamze

Opis:


Tko će odnijeti pobjedu i postati ljubav njegovog života - nogometni klub Fenerbahçe ili prelijepa Pinar?
Uğur (Tolgahan Sayişman) je nogometni fanatik, a Pinar (Fahriye Evcen) mlada prelijepa poslovna žena. Kada se upoznaju, ona shvati da zbog ljubavi mora pronaći mjesto u svom srcu i za njegov omiljeni klub Fenerbahçe!
Snimljena u svega četiri tjedna, topla romantična komedija „Cilj života“ podsjetit će nas na turske klasike 60-tih godina u kojima su glumili Belgin Doruk i Ayhan Isik. Nastala u koprodukciji s Tim Productiona i Sugaworkza, „Cilj života“ je prikazan širom Europe (Njemačka, Nizozemska, Belgija, Švicarska, Austrija, Francuska, Danska…) te jednoglasno osvojio simpatije gledateljstva i filmske kritike. Temama kao što su vjernost, iskrenost i strast, Murat Şeker, koji je 2010. snimio još jednu romantičnu komediju „Aşk Geliyorum Demez“ ovoga puta s Bergüzar Korel (“1001 noć”) u glavnoj ulozi, pristupio je na vrlo vrckav i zaigran način, baš kao što priliči toploj romantičnoj komediji koja nam izmamljuje osmjehe i od srca nas nasmijava. Glavne uloge pripale su Tolgahanu Sayişmanu, poznatom iz TV showa „Elveda Tumeli“, te Fahriye Evcen, koju će poznavatelji turskih serija prepoznati iz tursko-njemačke serije „Yaprak Dökümü“. U ostalim ulogama pojavljuju se izvrsni Tim Seyfi, koji je u svojoj karijeri radio s veličinama poput Emira Kustirice, kultnim američkim filmašem nezavisnog filma Halom Hartleyem te vrsnim njemačkim redateljem Faithom Akinom, a tu su još Ali Erkazan, poznati komičar iz televizijskog showa “En Son Babalar Duyar” te Suzan Aksoy, Ayten Uncuoglu, Murat Akkoyunlu i Yasemin Ozturk.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Ya Sonra?

    Ya Sonra? (2011)

    drama, komedija, ljubavni

  • Ask Tesadüfleri Sever

    Ask Tesadüfleri Sever (2011)

    drama, ljubavni

    Year 1977, a September morning in Ankara... Yilmaz tries to rush his pregnant wife Neriman to the hospital and he crushes into Omer's car. This accident causes Omer's pregnant wife Inci, who was in...
  • Romantik Komedi

    Romantik Komedi (2010)

    komedija, ljubavni

    Esra working for a logistics firm lives with her best friend Didem in the same house. She realizes at the wedding of her another best friend Zeynep that she has been leading a life she never wanted...
  • Evim Sensin

    Evim Sensin (2012)

    ljubavni, fantazija

    It is about true love, that comes only once a life. But unfortunately a terrible disease doesn't give them chance to be happy together.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}