BeneathPogledaj trailer!

Film

misterij, triler, horor (2007)

Beneath

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,471%
Beneath

Godina:

2007

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

82 min

Režija:

Dagen Merrill

Scenarij:

Dagen Merrill
, Kevin Burke


Glavne uloge:


Carly Pope
  >  Vanessa
Julian Christopher
  >  Dr. Cestia (as Julian D. Christopher)
Don S. Davis
  >  Joseph
Eliza Norbury
  >  Claire
Eliza Norbury
  >  Stark Woman
Tim Perez
  >  Dr. Perry
Gabrielle Rose
  >  Mrs. Locke
Matthew Settle
  >  John
Nora Zehetner
  >  Christy
Beatrice Zeilinger
  >  Nurse at Vanessa's Funeral
Jessica Amlee
  >  Amy
Patrick Gilmore
  >  Randy
Nicola Anderson
  >  Debbie
Brenna O'Brien
  >  Christy - 14 years
Warren Christie
  >  Jeff
Lynsey Brothers
  >  Young Nurse

Opis:


Na svoj četrnaesti rođendan Christy Wescot (Nora Zehetner) zamoli sestru Vanessu (Carly Pope) da se provoza u njezinom automobilu. U nesreći koju njih dvije dožive nešto kasnije, auto se zapali, a Vanessa, koja je ostala zaglavljena na suvozačevom sjedalu, dobije strašne opekline i ozljede. Christy je gotovo neozlijeđena, ali je poslana u psihijatrijsku kliniku na liječenje dok se za Vanessu brinu suprug, dr. John Locke (Matthew Settle) i medicinska sestra Claire Wells. Ubrzo Vanessa umre od posljedica srčanog udara, a Christy, tvrdeći da je sestra živa i zatvorena u lijesu, doživi živčani slom. Šest godina kasnije, nakon smrti pogrebnika, Christy se vraća u Edgemont. John i njezina majka (Gabrielle Rose) nisu oduševljeni što je vide, a Christyna nećakinja Amy tvrdi da u kući iza zidova žive mračne stvari.
“Progonjena” je redateljski prvijenac Dagana Merrila s kojim se on odmah istaknuo kao filmaš pred kojim je obećavajuća karijera. Poput modernih horora kao što je “The Others” s Nicole Kidman u glavnoj ulozi, uz scene od kojih vas prolaze trnci, “Progonjena” djeluje kao triler u kojima su savršeno dozirani elementi drame i horora te tako suptilno stvara misterioznu i jezovitu atmosferu, a pritom uspijeva izbjeći zamke i klišeje jeftinih uzbuđenja.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Estranged

    Estranged (2015)

    triler

    Dženuari je primorana da se vrati kući posle šest godina putovanja po inostranstvu. Gotovo fatalna nezgoda ju je privremeno ostavila u invalidskim kolicima uz gubitak njenog dugoročnog pamćenja...
  • Haunt

    Haunt (2014)

    misterij, ljubavni, horor

    A mother and father and their three teen-age children move to a new home that was the scene of a "personal tragedy". The son meets a mysterious neighbor girl and together they experiment with an old...
  • Mine Games

    Mine Games (2012)

    misterij, znanstvena fantastika, triler, horor

    A group of young friends make an incomprehensible discovery in an abandoned mine, but the more they try to change the future, the more they seal their fate.
  • Beneath

    Beneath (2013)

    triler, horor

    Skupina srednjoškolaca kreće na cjelodnevni izlet na lokalno jezero, no ondje prijeti gladni vodeni grabežljivac koji voli jesti ljude.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • NEX
    eXtreme member
    06.07.2011. 13:46
    >> Beneath (2007) / Progonjena <<

    >> IMDb <<



    >> Opis Filma: <<

    Na svoj četrnaesti rođendan Christy Wescot zamoli sestru Vanessu da se provoza u njenom automobilu.

    U nesreći koju njih dve dožive nešto kasnije, auto se zapali, a Vanessa, koja je ostala zaglavljena na suvozačevom sedalu, dobije strašne opekline i ozlede. Christy je gotovo neozleđena, ali je poslana u psihijatrijsku kliniku na lečenje dok se za Vanessu brinu suprug, dr. John Locke (Matthew Settle) i medicinska sestra Claire Wells.

    Ubrzo Vanessa umre od posledica srčanog udara, a Christy, tvrdeći da je sestra živa i zatvorena u lesu, doživi živčani slom. Šest godina kasnije, nakon smrti pogrebnika, Christy se vraća u Edgemont. John i njena majka (Gabrielle Rose) nisu oduševljeni što je vide, a Christyna nećakinja Amy tvrdi da u kući iza zidova žive mračne stvari.

    [tube]upgnzqoru4U[/tube]


    Žanr: Horror, Mystery, Thriller

    Režiser: Dagen Merrill

    Glavne uloge: Nora Zehetner, Brenna O'Brien, Carly Pope

    Prevod filma:

    >>

    Izvor teksta
    filmski.net

{{message}}

{{item.title}}