Camino a MartePogledaj trailer!

Film

drama, komedija, znanstvena fantastika, avantura (2017)

Camino a Marte

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,5
Camino a Marte

Naslov:

Put na Mars

Godina:

2017

Žanr:

drama, komedija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

93 min

Režija:

Humberto Hinojosa Ozcariz

Scenarij:

Humberto Hinojosa Ozcariz
, Javier Peñalosa
, Anton Goenechea


Glavne uloge:


Andrés Almeida
  >  Jake
Luis Gerardo Méndez
  >  Mark
Tessa Ia
  >  Emilia
Camila Sodi
  >  Violeta
Rodrigo Corea
  >  Empleado en Tienda
Pablo Andrés
  >  Chico en alberca
Fuentealba Rodrigo
  >  Amigo Violeta

Opis:


Smrtno bolesna Emilia kreće na putovanje s prijateljicom Violetom. Na putu upoznaju čovjeka koji tvrdi da je izvanzemaljac na misiji uništenja čovječanstva. Prijateljice misle da je lud, ali nešto ih polako navodi da mu počnu vjerovati.

Emilia bježi iz bolnice kako bi putovala Kalifornijskim zaljevom s prijateljicom Violetom. Već je neko vrijeme na liječenju i jasno je da joj je to posljednja prilika da uživa u životu u punini i doista, ništa nije toliko životno kao krajolici i vidici na putovanju Zaljevom. Na putu ove dvije slobodoumne najbolje prijateljice nabasaju na čovjeka koji tvrdi da je došao s drugog planeta. Dok jaka oluja prijeti krajnjim uništenjem, ovaj nedokučivi mladić tvrdi da je došao na Zemlju kako bi svjedočio kraju čovječanstva. Emilia i Violeta misle da je lud ili možda samo dezorijentiran, ali nešto ih polako navodi da mu počnu vjerovati...
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Bayoneta

    Bayoneta (2018)

    drama

    Miguel "Bayoneta" Galíndez, a retired boxer after a shocking event in his life, living now in Finland without a purpose until a light situation puts him on the verge of an important decision.
  • Los adioses

    Los adioses (2017)

    drama

    Rosario Castellanos is an introverted university student who doesn't seem to belong to her time. In the early 1950s in Mexico City, she is fighting to have voice heard in a society run by men. She is...
  • Museo

    Museo (2018)

    drama, kriminalistički

    Godine 1985, grupa kriminalaca upala je u Nacionalni antropološki muzej u Meksiko Sitiju, da bi izvršila pljačku vrednih relikvija iz pre-hispanskih vremena.
  • Tiempo Compartido

    Tiempo Compartido (2018)

    drama

    Dva progonjena porodična čoveka udružuju snage u pravom krstaškom pohodu da spasu svoje voljene iz tropskog raja, a u kojem su se našli nakon što je američka kompanija sprovela zli plan da ih rasture.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}