Film

drama, ljubavni (2009)

Cekaj me, ja sigurno necu doci

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,1
Cekaj me, ja sigurno necu doci

Godina:

2009

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

90 min

Režija:

Miroslav Momcilovic

Scenarij:

Miroslav Momcilovic


Glavne uloge:


Ljubomir Bandovic
  >  Todor
Miro Barnjak
  >  Kondukter
Petar Bozovic
  >  Milenko
Mirjana Karanovic
  >  Andja
Branislav Kicic
  >  Filmski radnik
Gordan Kicic
  >  Alek
Danica Maksimovic
  >  Razredna
Milica Mihajlovic
  >  Teodora
Radoslav 'Rale' Milenkovic
  >  Konobar
Josif Tatic
  >  Govornik na sahrani
Nebojsa Radosavljevic
  >  Svestenik
Vanja Ejdus
  >  Marina
Milos Samolov
  >  Bane
Branislav Trifunovic
  >  Nemanja
Jelena Djokic
  >  Dejana
Ana Sakic
  >  Maturantkinja 1
Tanja Pjevac
  >  Slavica
Radoslav Petrovic
  >  Crkvenjak

Opis:


Alek je očajan, jer ga je nakon trogodišnje veze ostavila Teodora. On pati, bezvoljan je, patetičan, stalno pominje samoubistvo. Jednostavno, ne miri se sa tim da je veza gotova. Ima svakodnevne samosažaljevajuće seanse kod svog drugara Baneta.
Uprkos Banetovim savetima, Alek i dalje zove Teodoru,koja se u međuvremenu zaljubila u Nemanju.
Teodora, koliko god bila odlučna i čvrsta kada se viđa s Alekom, toliko je snishodljiva i bespomoćna kad provodi vreme s Nemanjom. Problem je u tome što se Nemanja nije zaljubio u nju, već u u Marinu, nekoliko godina mlađu devojku.
Nažalost, Marina nije zaljubljena u njega. Nju jako privlači Alekova "slovenska depresija". Ona ne zna da je razlog njegovom "šarmu očajnika" brodolom s Teodorom i misli da je Alek takav sam po sebi.
Svako od njih dao bi sve na svetu da bude s onim ko ga u tom trenutku ne želi. Svako je čvrst kao kamen prema onom do koga mu nije stalo, a u isto vreme mekan kao pamuk prema onome koga bi da osvoji.
Tako se stvara emotivni sistem spojenih sudova, začarani ljubavni krug u kojem svako za svakim pati i svako svakog zlostavlja i muči, a u čijem centru se nalazi Bane, kao svedok svih emotivnih gordosti i posrtanja. On je vlasnik kafića u koji svi oni izlaze, njemu se svi ispovedaju i žale, a on nema kome.
Razara ga onaj poznati sindrom "najboljeg druga". I tako, dok oni doživljavaju emotivne trzavice i lomove, Bane tone u sve dublju depresiju. Međutim, iz inostranstva, sa postdoktorskih studija, vraća se Dejana, Banetova velika ljubav iz gimnazije.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (4)
  • Bure baruta

    Bure baruta (1998)

    drama

    Predstavljen u svijetu kao 'Cabaret Balkan', Paskaljevićev film brutalni je kolaž priča koji se odvija tijekom jedne noći u Beogradu kada dvadesetak protagonista, povezanih besmislenim nasiljem koje...
  • Cetvrti covek

    Cetvrti covek (2007)

    misterij, akcija, ljubavni, triler, avantura

    Čovek (Nikola Kojo) se budi posle dva meseca iz kome. Ne seća se ničega što ima veze sa njegovim dosadašnjim životom. Saznaje da je imao ženu, i sina. Ubijeni su kada je on ranjen. Pukovnik (Bogdan...
  • Hadersfild

    Hadersfild (2007)

    drama

    Raša (Goran Šušljik) je 30-godišnjak koji živi sa ocem (Josif Tatić), penzionisanim alkoholičarem, u malom gradu u Srbiji. Jedva sastavljajući kraj sa krajem, daje privatne časove književnosti...
  • Jovana Lukina

    Jovana Lukina (1979)

    drama

    Jovana je lijepa mlada žena koja živi sa mužem usamljeno, u pustoši kamenjara. Put koji prolazi pokraj njihove kuće dovodi im ljude različitih sudbina, koje se u Jovani talože razarajući njenu...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Mizi
    eXtreme member
    10.11.2022. 01:17
    Da nije bilo Petra Božovića, film bi bio odavno zaboravljen.
  • puppet_master
    eXtreme member
    21.06.2022. 21:04
    [TUBE]q2wWJ3CRxxc[/TUBE]
  • luka0037
    The Legend Of
    03.10.2009. 20:44
    Alek je očajan pošto ga je nakon trogodišnje veze Teodora ostavila. Pati, bezvoljan je, patetičan, stalno pominje samoubistvo, jednostvano ne miri se tim da je veza gotova. Ima svakodnevne samosažaljevajuće seanse kod svog drugara Baneta.

    Uprkos Banetovim savetima Alek i dalje zove Teodoru koja se u međuvremenu zaljubila u Nemanju. A Teodora koliko god bila odlučna i čvrsta kada se vidja s Alekom, toliko je snishodljiva i bespomoćna kad provodi vreme s Nemanjom.

    Problem je u tome što se Nemanja nije zaljubio u nju, vec u u Marinu, nekoliko godina mlađu devojku.

    Na žalost Marina nije zaljubljena u njega, nju jako privlači Alekova "slovenska depresija".

    Ona ne zna da je razlog njegovom "šarmu očajnika" brodolom s Teodorom, ona misli da je Alek takav sam po sebi. Svako od njih bi dao sve na svetu da bude s onim ko ga u tom trenutku ne želi.

    Svako je čvrst kao kamen prema onom do koga mu nije stalo, a u isto vreme mekan kao pamuk prema onom koga bi da osvoji. Tako se stvara jedan emotivni sistem spojenih sudova, začarani ljubavnu krug u kojem svako za svakim pati i svako svakog zlostavlja i muči, a u čijem se centru nalazi Bane, kao svedok svih emotivnih gordosti i posrtanja.

    On je vlasnik kafića u koji svi oni izlaze, njemu se svi ispovedaju i žale, a on jadan nema kome. Razara ga onaj poznati sindrom "najboljeg druga". I tako, dok oni doživljavaju emotivne trzavice i lomove, Bane tone u sve dublju depresiju. Međutim, iz inostranstva, sa postdoktorskih studija, vraća se Dejana, Banetova velika ljubav iz gimnazije ...

{{message}}

{{item.title}}