Columbus CirclePogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, misterij, triler (2012)

Columbus Circle

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Tako-tako
6,0
Columbus Circle

Naslov:

Columbus Circle

Godina:

2012

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

82 min

Režija:

George Gallo

Scenarij:

Kevin Pollak
, George Gallo


Glavne uloge:


Giovanni Ribisi
  >  Detective Frank Giardello
Beau Bridges
  >  Dr. Ray Fontaine
Kevin Pollak
  >  Klandermann
Selma Blair
  >  Abigail Clayton
Jason Lee
  >  Charles Stanford
Amy Smart
  >  Lillian Hart
Jason Antoon
  >  Detective Jerry Eaans
Bubba Ganter
  >  Doorman
Robert Guillaume
  >  Howard Miles
Samm Levine
  >  Bank Manager
Mary McNeal
  >  Eleanor Waters
Jerry Penacoli
  >  Jerry Penacoli
Branden Williams
  >  Real Estate Agent
Bette Beatrice
  >  Hilary Lonnigan
Diane Sorrentino
  >  TV Reporter

Opis:


Abigail Clayton (Selma Blair) živi sama. Veoma sama. Zapravo, atraktivna nasljednica nije napustila svoj stan na Manhattanu gotovo dva desetljeća. Slavna kći bogatog industrijalca, Abigail se povukla od očiju javnosti i nametljive obitelji na svoj 18. rođendan, dan kada je naslijedila golemo bogatstvo. Tijekom godina izolacije koju si je sama nametnula, Abigail je bila u kontaktu sa samo dvoje ljudi – pazikućom svoje zgrade Klandermannom (Kevin Pollak) s kojim komunicira preko poruka – i s dr. Raymondom Fontaineom (Beau Bridges), dugogodišnjim obiteljskim prijateljem i njezinom jedinom osobom od povjerenja.

Kada smrt postarijeg susjeda potakne njujorškog detektiva za ubojstva Franka Giardella (Giovanni Ribisi) da pokrene istragu, uznemirena Abigail ga zatekne na svojim vratima, spremnog da je ispituje. Pokušavši kupiti sada prazan pokojničin stan kako bi osigurala svoju privatnost, Abigail još više uzruja što njezina ponuda nije prihvaćena, a u stan se useljavaju novi stanari Lillian (Amy Smart) i Charlie (Jason Lee). Abigail nervozno nadgleda svoje nove susjede kroz špijunku svojih ulaznih vrata, ali njezin pomno uređeni svijet počinje se raspadati kada napokon upozna Lillian i Charlieja licem u lice, a njezinu se izoliranom životu zaprijeti na neočekivan i zastrašujući način.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • In Our Nature

    In Our Nature (2012)

    drama

    A scheduling mistake leads to an estranged father and son sharing a vacation home with their respective girlfriends.
  • No Clue

    No Clue (2013)

    kriminalistički, komedija

    In Canada, a woman named Kyra goes to the office of the middle-aged clumsy salesman Leo Falloon by mistake believing that he is a private detective. She hires him to help her to find her missing...
  • Penthouse North

    Penthouse North (2013)

    drama, misterij, triler

    Na Silvestrovo slijepa fotorepoterka Sara Taylor (Monaghan), doček Novogodišnje noći planira provesti u društvu svog dečka, sestre i šogora. No Sara, koja je vid izgubila na zadatku u Afganistanu-u...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • bobiska
    Translator
    09.03.2012. 16:53


    Columbus Circle (2012)

    Triler, kriminalistički SAD, 2012.


    Uloge: Selma Blair, Amy Smart, Jason Lee, Giovanni Ribisi, Kevin Pollak... 

    Režija: George Gallo
    Scenario: George Gallo, Kevin Pollak

    Radnja:

    Abigejl Klejton živi sama. Veoma sama. U stvari, atraktivna naslednica nije napustila svoj stan na Menhetnu skoro dve decenije. Čuvena kćerka bogatog industrijalca, Abigejl nestaje od radoznalih očiju štampe i njene porodice na njen 18. rođendan, dan kada je dobila ogromno nasledstvo. Tokom godina samoizolacije, Abigejl je imala kontakt sa samo dve osobe, kućepaziteljem, sa kojim komunicira putem pisama i dr Rejmondom Fontenom, dugogodišnjim porodičnim prijateljem i njenim jedinim poverenikom za većinu njenog života. Kada umre starica u susednom stanu, detektiv za ubistva Frenk Giardello pokreće istragu. Stvar se komplikuje, kada se u taj stan doseljuju novi susedi, mladi bogati par. Posle porodičnog nasilja, nova komšinica traži i dobija privremeno utočište kod Abigejl, pa se njih dve sprijateljuju. Abigejl ne sluti da je to novo prijateljstvo početak urušavanja sveta i života na koji je navikla, uz zastrašujuća dešavanja koja slede.

    Titl uradio bobiska

    bobiska2012-03-09 22:40:02

{{message}}

{{item.title}}