Come AwayPogledaj trailer!

Film

drama, fantazija, avantura (2020)

Come Away

Ocjena korisnika
Tako-tako
 57%
Come Away

Godina:

2020

Žanr:

drama, fantazija, avantura

Trajanje:

94 min

Režija:

Brenda Chapman

Scenarij:

J.M. Barrie
, Lewis Carroll
, Marissa Kate Goodhill


Glavne uloge:


Michael Caine
  >  Charlie
Derek Jacobi
  >  Mr. Brown
Angelina Jolie
  >  Rose Littleton
Roger Ashton-Griffiths
  >  Smoking Overweight Man
Anna Chancellor
  >  Eleanor Morrow
David Oyelowo
  >  Jack Littleton
Clarke Peters
  >  Hatter
Keira Chansa
  >  Alice
Marie Hamm
  >  Mourner
Damian O'Hare
  >  Doctor Richards
David Gyasi
  >  Captain James
Gugu Mbatha-Raw
  >  Adult Alice Littleton
Jordan A. Nash
  >  Peter
Jack Veal
  >  Curly
Reece Yates
  >  David

Opis:


Alisa i Petar su zaljubljeni u svog starijeg brata Dejvida, koji svoju pažnju dijeli na sestrine čajanke sa plišanim igračkama i uzbudljive gusarske avanture sa mlađim bratom. Njihov svijet će biti poljuljan kada Rouzina sestra Elenor, opsjednuta statusom, obezbijedi Dejvidu mjesto u Bristlmosu, prestižnom internatu, što znači da će Dejvid uskoro otići od kuće. Ali, zamišljeni život bez Dejvida postaje još gora stvarnost kada se dogodi tragedija - tokom igre na trošnom rečnom čamcu sa Petrom, Dejvid se oklizne i udavi. Tuga prijeti da slomi porodicu Lidlton. Rouz se povlači u sebe, dosta pije, dok opsesivno pravi šešir od filca koji je obećala Dejvidu kao poklon za odlazak. Džek, majstor koji pravi makete brodova, ponovo upada u svoju zavisnost od kockanja i baca se u dugove, povezujući se sa svojom mračnom prošlošću podzemlja. Alisa u početku odbija da prihvati da Dejvida zaista nema i, odgurnuta od majke, približava se tetki koja odlučuje da je pretvori u pravu damu. U međuvremenu, Petar sebe krivi za Dejvidovu smrt i trudi se da popuni rupu koja je u porodici nastala zbog bratovljeve smrti.

Kako se situacija Lidltonovih pogoršava, i Petar i Alisa pronalaze snagu u moći svoje mašte i kreću u pravu avanturu kako bi spasili porodicu od besparice - avanturu koja ih vodi duboko u podle ulice viktorijanskog Londona, gdje spoznaju nevjerovatna otkrića o porijeklu svog oca.

Ohrabren, Petar shvata da nije rješenje da postane kao njegov stariji brat i odlučuje da pobjegne u vječno dječaštvo na daleko ostrvo Nedođija. U međuvremenu, Alisa se upušta u svijet sopstvenog stvaranja, nazvan Zemlja čuda, gdje shvata da se na kraju mora vratiti u stvarnost, odrasti i napraviti sopstveni izbor, između majke i tetke.

Tako se iz jedne tragične stvarnosti rađaju dvije veoma različite fantastične legende: Petar Pan i Alisa u zemlji čuda.

Obradio/la:

IgaBiva

Pročitaj recenziju filma Come Away:

 • Slično za pogledati
 • Komentari
 • Misbehaviour

  Misbehaviour (2020)

  drama, povijesni

  Godine 1970. u Londonu se održalo takmičenje za Mis sveta čiji je domaćin bio američka legenda komedije Bob Houp. U to vreme, takmičenje za Mis sveta bilo je jedno od najgledanijih - sa preko 100...
 • Chick Fight

  Chick Fight (2020)

  drama, komedija, akcija, sportski

  Kada se Ana predstavi u ženskom borilačkom klubu, sa namerom da preokrene haos u svom životu, saznaje da je mnogo više povezana sa istorijom tog kluba nego što je mogla da zamisli.
 • The Fever

  The Fever (2004)

  drama

  Tells the story of a woman who gets involved in politics with no previous contact with world events.
 • Freaky

  Freaky (2020)

  komedija, triler, horor

  Sedamnaestogodišnja Millie Kessler (Kathryn Newton) pokušava preživjeti sve drame koje donosi srednja škola i nepopularnost u istoj. No kada postane meta nemilosrdnog serijskog ubojice Butcher-a...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!