Confetti

Film

komedija, ljubavni, glazba (2006)

Confetti

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,857%
Confetti

Godina:

2006

Žanr:

komedija, ljubavni, glazba

Trajanje:

100 min

Režija:

Debbie Isitt

Scenarij:

Debbie Isitt


Glavne uloge:


Jimmy Carr
  >  Antoni
Ron Cook
  >  Sam's Dad
Julia Davis
  >  Counsellor
Vincent Franklin
  >  Archie
Martin Freeman
  >  Matt
Sarah Hadland
  >  Jen
Stephen Mangan
  >  Josef
Felicity Montagu
  >  Vivien
Alison Steadman
  >  Sam's Mum
Jessica Hynes
  >  Sam
Jason Watkins
  >  Gregory
Robert Webb
  >  Michael
Olivia Colman
  >  Joanna
Meredith MacNeill
  >  Isabelle
Marc Wootton
  >  Snoopy

Opis:


U ovoj komediji tri para prolaze pakao koji je zapravo najsretnije razdoblje njihova života. Confetti je najprestižniji britanski časopis o vjenčanjima, a izdavač Antoni (Jimmy Carr) i urednica Vivien (Felicity Montagu) stvorili su karijeru od dokumentiranja vodećih trendova u ceremonijama vjenčanja. Antoni i Vivien odlučuju organizirati natječaj ne bi li našli najoriginalnije vjenčanje u Britaniji; osoblje Confettija suzit će izbor na troje kandidata, pomoći im organizirati njihova vjenčanja i nagraditi dobitnike glavne nagrade objavljivanjem glamuroznih slika u časopisu i novom kućom vrijednom 500 000 funta. Ne prođe dugo od objavljivanja finalista: to su Josef i Isabelle (Stephen Mangan i Meredith MacNeill), entuzijasti u tjelovježbi koji žele vjenčanje na temu tenisa; Matt i Sam (Martin Freeman i Jessica Stevenson), čije će vjenčanje biti inspirirano holivudskim mjuziklima te Michael i Joanna (Robert Webb i Olivia Colman), par naturista koji rijetko nosi odjeću i žele biti goli tijekom svoje ceremonije vjenčanja.

Veterani u poslu planiranja vjenčanja, Archie Heron (Vincent Franklin) i Gregory Hough (Jason Watkins) zaposleni su da pomognu parovima da vjenčanje bude dan koji će zauvijek pamtiti, iako se oni sami svog posla neće sjećati s velikom radošću. Bolje ostati samac drugi je veliki filmski hit redateljice Debie Isitt; svi su dijalozi u filmu nastali kao improvizacija glumačke ekipe tijekom samog snimanja filma.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Magicians

    Magicians (2007)

    komedija

    A pair of rivaling stage magicians are forced to confront their falling out over a guillotine mishap when they compete in a magic competition.
  • The All Together

    The All Together (2007)

    drama, komedija, ljubavni

    Martin Freeman (‘The Hitchhikers Guide To The Galaxy’) tumači lik Chrisa, frustrirana TV-producenta koji je prisiljen ostaviti svoga nepouzdanog cimera Boba, kojega glumi Velibor Topic...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}