Così come sei

Film

drama, ljubavni (1978)

Così come sei

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,3
Così come sei

Naslov:

Takva kakva si

Godina:

1978

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

109 min

Režija:

Alberto Lattuada

Scenarij:

Paolo Cavara
, Alberto Lattuada
, Enrico Oldoini


Glavne uloge:


Marcello Mastroianni
  >  Giulio Marengo
Nastassja Kinski
  >  Francesca
Maria Pia Attanasio
  >  Contessa Archi
Rodolfo Bigotti
  >  Second Rider
Massimo Bonetti
  >  Allenatore cavalli
José María Caffarel
  >  Bartolo
Giuliana Calandra
  >  Teresa
Mario Castaldi
  >  Man at Racetrack
Mario Cecchi
  >  Il giardiniere
Barbara De Rossi
  >  Ilaria Marengo
Lory Del Santo
  >  Francesca's coed
Adriana Falco
  >  Segretaria di giulio
Luciano Foti
  >  Racetrack Spectator
Raimondo Penne
  >  Notaio
Ania Pieroni
  >  Cecilia
Francisco Rabal
  >  Lorenzo
Mónica Randall
  >  Luisa Marengo (as Monica Randal)

Opis:


Uspješni pejzažni arhtiekt Giulio (Marcello Mastroianni) u svojim pedesetima utjelovio je sav onaj posebni šarm zrelog muškarca. Za vrijeme rada na restauraciji vrtova i okoliša stare vile u blizini Firence, upoznaje Francescu (Nastassja Kinski), nevjerojatno prekrasnu, izravnu i otvorenu šesnaestogodišnjakinju. Odmah se svide jedno drugomu i odluče zajedno provesti dan, a potom i noć.
Kada posjeti starog prijatelja Lorenza (Francisco Rabal), Giulio mu povjeri kako je upravo upoznao mladu djevojku. Lorenzo poznaje Francescu te Giulia podsjeti na avanturu koju je prije dvadeset godina imao s Foscom, ženom koja je ustvari Francescina majka. Kada Lorenzo natukne da bi Giulio mogao biti njezin otac, ono što počne kao neprekidna sumnja, pretvara se u mučenje nakon što odluči da se više neće viđati s Francescom.
U Firenci Francesca dijeli stan sa Ceciliom (Anja Pieroni), također studenticom. Nakon što Cecilia uvidi da se njihova veza ne odvija dobro, Cecilia pokuša pridobiti Giulia za sebe, ali shvati da je on duboko zaljubljen u Francescu. Dok Francesca nastoji shvatiti njegovo neobično ponašanja, Giulio postane opsjednut time da jedanput zauvijek dozna je li ona njegova kći. Kada on svoje sumnje iznese Francesci, ona je u početku zaprepaštena, ali onda kaže kako ga ne može prihvatiti kao oca, nego kao muškarca kojeg jako voli.
Iako Giuliov brak nije dobar, njegova žena Luisa ga i dalje voli. I nakon što uvidi kako Luisa nije plitka žena srednjeg staleža za koju ju je uvijek smatrao, nego iznimno osjećajna žena koja može mnogo toga ponuditi, ljubav prevagne i Giulio i Francesca odluče proživjeti svoju ljubavnu priču pod oblakom sumnje i dvojbe.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Territoriya

    Territoriya (2015)

    drama, avantura

    Dogodilo se to za vreme 60-tih godina u vreme političkog otopljavanja u Sovjetskom Savezu... Ali naša priča se odvija na najhladnijem mestu u zemlji. Na neistraženom terenu nepreglednog leda i stena...
  • Warm Summer Rain

    Warm Summer Rain (1989)

    drama, ljubavni

    Susret između očajne devojke i ekscentričnog lutalice će odvesti do erotske avanture, koja će devojci dati razlog da živi.
  • Tess

    Tess (1979)

    drama, ljubavni

    Zbivanje filma odvija se tijekom 19. stoljeća u engleskoj provinciji u trenutku kada otac protagonistkinje sasvim slučajno saznaje da je u daleko krvnom srodstvu s uglednom plemićkom obitelji...
  • Harem

    Harem (1985)

    drama

    A young American woman is kidnapped by an Arabian sheik who holds her captive in his harem. At first, she frantically tries to escape, but as they slowly get to know and appreciate each other, the...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}