Der Boden unter den FüßenPogledaj trailer!

Film

drama (2019)

Der Boden unter den Füßen

Ocjena korisnika
-
6,3
Der Boden unter den Füßen

Naslov:

Tlo pod nogama

Godina:

2019

Žanr:

drama

Trajanje:

108 min

Režija:

Marie Kreutzer

Scenarij:

Marie Kreutzer


Glavne uloge:


Marc Benjamin
  >  Sebastian Selikowski
Martina Eitner-Acheampong
  >  Frau Lubitz
Regina Fritsch
  >  Dr. Lederer (Connys Ärztin)
Mavie Hörbiger
  >  Elise
Lilly Marie Tschörtner
  >  Frau Rennecke
Susann Uplegger
  >  Frau Tanninger
Axel Wandtke
  >  Herr Giese
Bernd Birkhahn
  >  Herr Degenhardt
Axel Sichrovsky
  >  Herr Bacher
Michelle Barthel
  >  Birgit
Florian Reiners
  >  Bankvertreter
Pia Hierzegger
  >  Conny Wegenstein
Meo Wulf
  >  Clemens
Valerie Pachner
  >  Lola Wegenstein
Dominic Marcus Singer
  >  Jürgen

Opis:


Lola kontrolira svoj osobni život istom okrutnom učinkovitošću koju koristi za optimizaciju profita na poslu. Ali kad tragični događaj vrati njezinu psihički bolesnu sestru Conny u njezin život, Lola kao da gubi tlo pod nogama.
Lola je poslovna savjetnica poznata po agresivnoj taktici i neumornom radu koji njezin posao zahtijeva. Njezina su rutina kasne noći u uredu, otmjene večere s klijentima i kratke noći sna u sterilnim hotelskim sobama. Približavajući se 30-oj, Lola je lijepa, bavi se vježbanjem, a njezina je karijera naizgled na brzom putu do uspjeha. Lola ravna svojim osobnim životom istom bezobzirnom učinkovitošću koju koristi za optimizaciju profitnih marži. Taji vezu sa svojom šeficom Elise, kao i postojanje svoje starije sestre Conny koja ima dugu povijest duševnih bolesti. Ali kad primi vijest da je Conny pokušala samoubojstvo, Loline tajne prijete izaći na otvoreno. Dok pokušava učiniti ono što je najbolje za svoju sestru a da ne ugrozi sve za što je tako naporno radila, Lola polako otkriva da gubi tlo pod nogama.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Still River

    Still River (2018)

    drama

    Anna i Petros, grčki par koji se nedavno preselio u industrijski sibirski grad, šokirani su otkrićem da je Anna trudna iako nisu imali spolni odnos. Je li ga prevarila? Jesu li žrtve urote? Ili...
  • Öndög

    Öndög (2019)

    drama

    Mongolski film Öndög reditelja Quan'an Wang-a prati sudbinu mladog i neiskusnog policajca i lokalne pastirice, nakon što je u stepi pronađeno telo mlade žene.
  • The Operative

    The Operative (2019)

    triler

    Adaptacija izraelskog bestsellera “The English Teacher”, o ženi koju je regrutovao Mossad za tajni zadatak u Teheranu gdje se upliće u složeni trougao sa njenim rukovodiocem i njenim subjektom.
  • Jaz sem Frenk/I am Frank

    Jaz sem Frenk/I am Frank (2019)

    drama

    Slobodouman, ali emocionalno uznemiren Frenk, još uvek idealista o sada odbačenoj socijalističkoj ideologiji, vraća se kući da pročita testament svog pokojnog oca. Njegov otac je bio lider u...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}