Don't BreathePogledaj trailer!

Film

kriminalistički, triler, horor (2016)

Don't Breathe

Ocjena korisnika
Odlično!
7,188%
Don't Breathe

Naslov:

Ne diši

Godina:

2016

Žanr:

kriminalistički, triler, horor

Trajanje:

88 min

Režija:

Fede Alvarez

Scenarij:

Fede Alvarez
, Rodo Sayagues


Glavne uloge:


Stephen Lang
  >  The Blind Man
Christian Zagia
  >  Raul
Dylan Minnette
  >  Alex
Katia Bokor
  >  Ginger
Franciska Töröcsik
  >  Cindy
Jane Levy
  >  Rocky
Daniel Zovatto
  >  Money
Sergej Onopko
  >  Trevor
Emma Bercovici
  >  Diddy
Olivia Gillies
  >  Blind Man's Daughter (Young Emma)
Dayna Clark
  >  TV Anchor
Athos
  >  Dog
Astor
  >  Dog
Nomad
  >  Dog

Opis:


Rocky, mlada žena koja želi započeti bolji život za sebe i svoju sestru, pristane sudjelovati u pljački kuće u vlasništvu bogatog slijepca s dečkom Moneyjem i njihovim prijateljem Alexom. No pljačka ubrzo pođe po zlu kad otkriju da njihova meta skriva užasavajuću tajnu - i da nije tako bezopasan kao što su mislili.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (13)
  • It

    It (2017)

    drama, horor

    U gradiću u Maineu grupa djece otkriva da zlonamjerna sila vreba lokalnu djecu. Kad shvate da ih odrasli u gradu ne mogu zaštititi, udružuju se kako bi uništili čudovište, klauna ubojicu Pennywisea.
  • Don't Breathe 2

    Don't Breathe 2 (2021)

    kriminalistički, triler, horor

    Skrivajući se godinama u izolovanoj kući, slepi čovek se brinuo o napuštenoj maloj devojčici iz kuće koja je stradala u požaru. Njihov miran život totalno je prodrman kada se pojavi grupa kidnapera i...
  • In a Valley of Violence

    In a Valley of Violence (2016)

    western

    Tajanstveni stranac i slučajan čin nasilja uvlače grad nepoželjnih i budala u krvavu osvetu …
  • War Dogs

    War Dogs (2016)

    drama, kriminalistički, komedija, ratni

    Film je režirao Todd Philips, zaslužan za trilogiju ‘Mamurluk’, prema nevjerojatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka Davidu Packouzu i Efraimu Diveroliu koji su uspjeli potpisati 300...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    02.12.2020. 00:17
    Hvala, također.
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    01.12.2020. 23:27
    I da ja sam malo stariji, dodje se u godine kada egzistencijalizam, realizam, teatar apsurda, itd... nije smorno, sumorno (bar je bolja definicija drama biografskog tipa, tj. drama sa elementima pa istorijski, autobiografski), i ne spusta me na zemlju nego a priori uci o zivotu, a covek uci dok je ziv. Ovo sam zaboravio da napisem, Opet zelim svima sve najbolje.
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    01.12.2020. 23:12
    JoxerTM, jako nekorektan komentar. Prvo preskakanje nije 10 min gledam 10 ne gledam nego scene koje traju 3-4 minuta na GOM-playeru ubrazam. Sledece nema potrebe da mi pricas (posto smo na ti) sta treba da radim sa filmom. Stojim da je scenario promasen, krecem se u krugovima filmskih kriticara, kamermana, glumaca pa vec mogu da iznesem misljene o istom, mada sam fizicar po profesiji. Necemo da banalizujemo nisma ni mislio za decu od 10 godina, nisam ni mislio na dete koje krece u prvi razred nego na 16,17 godina, a tri puta gorih stvari imaju svaki dan kad otvore novine. Sta ja mogu da ignorisem to je moja licna i neprikosnovena stvar, kao i kako je meni u zivotu i da li volim drame, a to sto preporucujes slobodno necu se obazirati, Da li je nekome nesto SAD jasno, isto je izraz nekorektnosti i agresivnog tona, a naknadni opis filma u najmanju ruku sve govori.Dalje ne zelim da polemisem, ako je to moguce, jer bi bilo besmisleno. Puno zdravlja i svako dobro.

{{message}}

{{item.title}}