Familiar Strangers

Film

drama, komedija (2008)

Familiar Strangers

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,740%
Familiar Strangers

Godina:

2008

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

86 min

Režija:

Zackary Adler

Scenarij:

John Bell


Glavne uloge:


Shawn Hatosy
  >  Brian Worthington
Tom Bower
  >  Frank Worthington
Ann Dowd
  >  Dottie Worthington
Kevin Murray
  >  Clyde
DJ Qualls
  >  Kenny Worthington
Cameron Richardson
  >  Erin Worthington
Nikki Reed
  >  Allison
Angus Sutherland
  >  Walker
William Rough
  >  Butcher
Keith Woodard
  >  Grocery Store Customer
Georgia Mae Lively
  >  Maddy
Jacqueline Harvey
  >  Cashier
Dennis Cupp
  >  Announcer
Chris Jenkins
  >  Busboy
Chris Jenkins
  >  Busboy

Opis:


Pod redateljskom palicom Zackaryja Adlera i prema scenariju Johna Bella, film POZNATI NEZNANCI postavlja pitanje je li zaista moguće biti blizak s roditeljima i braćom nakon što te zamijene s obiteljskim psom. Blizak kao s prijateljima – čudnim prijateljima?
POZNATI NEZNANCI neobična je, smiješna, ali i dirljiva priča o obitelji suočenoj s promjenama u odnosu među roditeljima i djecom koja stasaju u odrasle ljude.
POZNATI NEZNANCI prate obitelj Worthington tijekom četverodnevnog okupljanja za Dan zahvalnosti. Brian (Shawn Hatosy), koji se odselio i bio odsutan prethodnih nekoliko godina, nevoljko se vraća s teretom neriješena sukoba sa svojim ocem Frankom (Tom Bower).
Frank osjeća da je izgubio mogućnost povezivanja sa svojom sazrijevajućom djecom pa ih je zamijenio kućnim ljubimcima, novom djecom “koja nikada ne moraju odrasti”.
Majka, Dottie (Ann Dowd), ispod površine drži obiteljske uzde u rukama. Brat Kenny (DJ Qualls) u svojim dvadesetima još nije pronašao svoj životni put. Sestra Erin (Cameron Richardson) trudi se pronaći nakon bolnog razvoda, a njena mala kći, Maddy (debitantica Georgia Mae Lively) sve promatra s mudrošću koja uvelike nadilazi njene godine.
Prijateljica obitelji, Allison (Nikki Reed), kojoj se oduvijek sviđa Brian, sretna je zbog njegova posjeta. Moguće je da ona njegovu obitelj cijeni više nego on, te da može učiniti njegov povratak podnošljivim.
Kroz sukobe, rituale i komunikaciju, obitelj Worthington trudi se pronaći prijateljstvo i ljubav za koje se svi nadamo da postoje među roditeljima i njihovom odraslom djecom.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • I'm Reed Fish

    I'm Reed Fish (2006)

    drama, komedija, ljubavni

    Čini se da Rid Fiš živi svoj život baš onako kao što je trebalo. On je krenuo očevim stopama i sada radi kao voditelj jutarnjeg radio-programa sa gradonačelnicom Morin. Njihova emisija namenjena je...
  • Enter the Dangerous Mind

    Enter the Dangerous Mind (2013)

    triler

    A reclusive American composer with an online following has a tentative romance with a beautiful social worker. This offers a glimmer of hope, but his mind fractures as the voices in his head grow...
  • Last Day of Summer

    Last Day of Summer (2009)

    drama, komedija

    Kad više nema što izgubiti, ona će pronaći način da preživi. Joe je nepoduzetan i nespretan radnik u restoranu brze hrane kojeg neumorno maltretira njegov zlobni šef, što Joea sve više udaljava od...
  • Mini's First Time

    Mini's First Time (2006)

    drama, kriminalistički, komedija

    Mini Drogues (Nikki Reed) je pametna srednjoškolka željna avanture. Kako bi unijela živosti u svoju svakodnevnicu Mini odlučiti postati escort pratnja. Njen prvi klijent ima grižnju savjesti te je ne...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}