Fast XPogledaj trailer!
Ocjena korisnika
Tako-tako
6,2
Fast X

Naslov:

Brzi i žestoki 10

Godina:

2023

Žanr:

kriminalistički, misterij, akcija, avantura

Trajanje:

141 min

Režija:

Louis Leterrier

Scenarij:

Justin Lin
, Gary Scott Thompson
, Dan Mazeau


Glavne uloge:


Charlize Theron
  >  Cipher
Helen Mirren
  >  Queenie
Vin Diesel
  >  Dominic Toretto
Jason Statham
  >  Shaw
Jordana Brewster
  >  Mia Toretto
Sung Kang
  >  Han
Ludacris
  >  Tej
Michelle Rodriguez
  >  Letty Ortiz
Michael Rooker
  >  Buddy
Tyrese Gibson
  >  Roman
John Cena
  >  Jakob
Leo Abelo Perry
  >  Little Brian
Luis Da Silva Jr.
  >  Diogo
Scott Eastwood
  >  Little Nobody
Nathalie Emmanuel
  >  Ramsey
Cardi B
  >  Leysa

Opis:


Brzi I Žestoki 10, deseti film u sagi Brzi i žestoki, posljednje je poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u kinematografiji, koja je sada u svom trećem desetljeću i još uvijek je snažna s istom glavnom glumačkom postavom i likovima kao i na početku.
Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve i svakoga što Dom voli, zauvijek.
U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa i odrubili mu carstvo na mostu u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Reyesov sin, Dante, svjedočio svemu tome i proveo posljednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu.
Danteov zaplet raspršit će Domovu obitelj od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Stvorit će se novi saveznici i ponovno će se pojaviti stari neprijatelji. Ali sve se mijenja kada Dom otkrije da je njegov vlastiti 8-godišnji sin krajnja meta Danteove osvete.

Pročitaj recenziju filma Fast X:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (17)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  27.05.2023. 22:07
  Jok bre, pravili smo mi i našu kućicu u dvorištu, sređivali vešarnicu od raznog otpada i prašine kako bi se skrivali i tamo, pohodili tavan, Moskvič je samo bio praktičniji, nismo morali išta da gradimo ni sređujemo kako bi se krili, čak su mu se i vrata lako otvarala. Approve Najdraža igra i sa društvom, lokalnom decom, nam je bila Žmurke, jer smo uvek bili par koji se zajedno zavlačio kojekuda da bi se skrivali od sveta. 
  To je lepo a ne naopako. Approve
 • Mizi
  eXtreme member
  27.05.2023. 22:01
  [QUOTE=puppet_master]Voleo sam sa svojom komšinicom Sandrom, nekada davno, da se sakrivam u Moskviču [/QUOTE]

  Pervert!

  LOL
 • puppet_master
  eXtreme member
  27.05.2023. 20:36
  Pa, hajde da se minimalčice ispravim. Voleo sam sa svojom komšinicom Sandrom, nekada davno, da se sakrivam u Moskviču koji je bio parkiran u dvorištu naše zgrade. Njen ujak ga je kupio, vozao, potom otišao brodom po belome (valjda koloritnijem ipak) svetu, ostavio Moskviča u dvorištu, na milost i nemilost beogradskom vremenu a istovremeno, neznajući, takođe Sandri i meni, čime mi je ulepšao detinjstvo.

  Koji je to auto bolji od Moskviča? Approve što bi rekao rahmetli Bata Stojković u Špijunu.

  Dakle, nije da me je totalno baš briga za automobile, volem jedan stari, crveni Moskvič, koji je završio ko zna gde još poznih 1980ih. Imao sam jednog Moskviča i na pedale početkom osamdesetih, kao baš majušni Puppet, mada je tek to nebitno.  Avaj, to ne menja išta glede automobila po filmovima. Approve


  puppet_master2023-05-27 20:41:28