F*ck de liefde 2Pogledaj trailer!

Film

komedija, ljubavni (2022)

F*ck de liefde 2

Ocjena korisnika
-
 
F*ck de liefde 2

Godina:

2022

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

92 min

Režija:

Aram van de Rest
, Appie Boudellah

Scenarij:

Shariff Nasr
, Mustapha Boudellah
, Sergej Groenhart
, Appie Boudellah


Glavne uloge:


Victoria Koblenko
  >  Cindy
Kraantje Pappie
  >  Max
Edwin Jonker
  >  Jack
Yolanthe Cabau
  >  Bo
Bettina Holwerda
  >  Angela
Geza Weisz
  >  Jim
Bo Maerten
  >  Lisa
Anouk Maas
  >  Monica
Maurits Delchot
  >  Said
Défano Holwijn
  >  Johnnie
Nienke Plas
  >  Kiki

Opis:


Nakon što njena veza sa Jimom prestala, Lisa se razočarana vraća u Holandiju. Tokom sahrane Lisine voljene bake, Kiki na svoj tipičan, grub način objavljuje da se udaje. Međutim, neće se udati pre nego što bude imala vrhunski odmor na Ibici s Lizom i Angelom. Ispostavilo se da je odmor potpuno drugačiji od onoga što su troji prijateljice očekivale; Anđela završava u krevetu sa uzbudljivim Havijerom prve noći, za kog se ubrzo ispostavi da se pretvra da je neko drugačiji od onoga što zaista jeste. Lisa je očarana savršenim Noom, kog poznaje iz djetinjstva, sve dok se Jim iznenada ne pojavi na Ibici da joj izjavi ljubav. Štaviše, Kiki počinje da sumnja u svoj predstojeći brak sa Džonijem.

U međuvremenu, Said je previše puta uništio svoje šanse sa Bo, a njoj je dosta. Said pokušava sve da je osvoji, ali izgleda da se Bo zaljubljuje u šarmantnog umetnika.

U međuvremenu, Cindy je jako trudna sa Jackom i jedva čeka da beba stigne. Međutim, Džek se ohladio i trči u zagrljaj druge žene, Monike, koja je takođe zatrudnela sa njim. Monika odlučuje da zadrži bebu i, da stvar bude još gora, nailazi na Cindy u radnji za bebe.

Jack je potpuno zapeo i trudi se da održi vezu sa Cindy, ali se sve više petlja u vlastite laži...

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Desert Coffee

    Desert Coffee (2017)

    dokumentarni

    Slab City se nalazi u pustinji Sonoran na jugu Sjedinjenih Država. Mještani žive u polurazrušenim kamp prikolicama i rabljenim školskim autobusima. Za susjede imaju američku mornaricu koja u njihovoj...
  • Toscana

    Toscana (2022)

    drama, ljubavni

    Danski kuhar otputuje u Toskanu prodati tvrtku svojeg oca. Ondje upozna mještanku koja ga nadahne da promisli o svojem pristupu životu i ljubavi.
  • Ricky Gervais: SuperNature

    Ricky Gervais: SuperNature (2022)

    komedija

    U svojem drugom stand-up specijalu na Netflixu Ricky Gervais dijeli svoje misli o pravilima komedije, razmazivanju mačaka i o tome koliko je priroda zapravo stvarna.
  • Sotto il sole di Amalfi

    Sotto il sole di Amalfi (2022)

    drama, komedija, ljubavni

    Godinu dana nakon što su u Riccioneu započeli romansu, Vincenzo i Camilla ponovo se sastanu na odmoru na slikovitoj Amalfijskoj obali i stave svoju ljubav na kušnju.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}