FidoPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,873%
Fido

Naslov:

Fido

Godina:

2006

Žanr:

drama, komedija, znanstvena fantastika, horor

Trajanje:

93 min

Režija:

Andrew Currie

Scenarij:

Robert Chomiak
, Andrew Currie
, Dennis Heaton


Glavne uloge:


Henry Czerny
  >  Mr. Bottoms
Tiffany Lyndall-Knight
  >  Miss Mills
Glenn Richards
  >  Vicious Zombie
Kesun Loder
  >  Timmy Robinson
Andy Parkin
  >  Dr. Hrothgar Geiger
Gary Slater
  >  Father Zombie
Alexia Fast
  >  Cindy Bottoms
Brandon Olds
  >  Stan Fraser
Aaron Brown
  >  Roy Fraser
Taylor Petri
  >  Little Girl
Lynn Pendleton
  >  1940's Mother
Raphael Kepinski
  >  Collar Light Zombie
Jan Skorzewski
  >  Eating Zombie
Carl-James Kalbfleisch
  >  Child Zombie
Kevin Tyell
  >  Zombie's Victim

Opis:


Dobro došli u Willard, mali gradić izgubljen u idiličnom svijetu '50-ih, u kojem sunce sja svakog dana, svi poznaju svoje susjede, a raspadajući zombiji raznose poštu.
Prije mnogo godina, Zemlja je prošla kroz oblak svemirske prašine, zbog čega su mrtvi ustali s nezasitnom gladi za ljudskim mesom. Teror se proširio po cijeloj zemlji, sve dok nije izumljena ogrlica s pomoću koje su zombiji postali poslušni, čak i korisni. Oformljena je tvrtka: ZomCon. Zahvaljujući njihovoj patentiranoj ogrlici za pripitomljavanje, zombiji su postali vrtlari, mljekari, sluge pa čak i kućni ljubimci. ZomCon bi volio da svi vjeruju kako oni imaju svijet pod kontrolom, ali imaju li ga zaista?
Timmy Robinson ne slaže se s time. Misli da je svijet „lažni-važni“. Čudak i usamljenik, Timmy provodi toliko vremena u svojoj sobi da ga čak ni njegovi roditelji ne primjećuju. Pa kad Mama kupi zombija za pripomoć u kući, Timmy je iznenađen, čak i znatiželjan, kad se zvijer poželi igrati lovice. Kad ga zombi spasi od lokalnih nasilnika, rađa se pravo prijateljstvo, a Timmy daje zombiju ime „Fido“.
Ali Fidova ogrlica se pokvari, a susjedi počnu plaćati krajnju cijenu. Da bi se stvari još više zakomplicirale, poznati ZomConov stručnjak za kontrolu zombija, g. Bottoms, uselio je u kuću preko puta. Ono što počinje kao priča iz malog gradića o dječaku i njegovom najboljem prijatelju pretvara se u zajedljivu satiru o našem svijetu, cijeni straha i nagradama odvažimo li se na ljubav. „Fido“ će vam istrgnuti srce.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Eaters

    Eaters (2011)

    horor

    Nakon velike epidemije svetom vladaju horde živih mrtvaca. Dva lovca i jedan naučnik pokušavaju pronaći odgovor na pitanje šta se to desilo sa ljudskim rodom. Lovci Alen i Igor odlaze u lov na...
  • Puzzlehead

    Puzzlehead (2005)

    drama, znanstvena fantastika

    Post apocalyptic Frankenstein-ish fantasy
  • 7 Below

    7 Below (2012)

    horor

    Neočekivana prometna nesreća primorava obitelj da potraži utočište. No, počinje ih progoniti nasilna povijest kuće u kojoj borave.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}