FledPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,313%
Fled

Naslov:

Fled

Godina:

1996

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, ljubavni, avantura

Trajanje:

98 min

Režija:

Kevin Hooks

Scenarij:

Preston A. Whitmore II


Glavne uloge:


Salma Hayek
  >  Cora
Stephen Baldwin
  >  Dodge
Laurence Fishburne
  >  Piper
Will Patton
  >  Gibson
Robert John Burke
  >  Pat Schiller
Steve Carlisle
  >  Herb Foster
David Dukes
  >  Chris Paine
J. Don Ferguson
  >  Chairman
Robert Hooks
  >  Lt. Clark
Ken Jenkins
  >  Warden Nichols
Michael Nader
  >  Mantajano
Kathy Payne
  >  Margaret Parks
Brittney Powell
  >  Faith - Cindy
Brett Rice
  >  Officer Thornhill
Victor Rivers
  >  Santiago

Opis:


Iz zatvora su mogli pobjeći samo zajedničkim snagama, no kad su izašli na slobodu, htjeli su se odvojiti jedan od drugoga. Mark Dodge (Stephen Baldwin) vrhunski je haker, koji je zbog svoje posljednje kompjuterske avanture završio u zatvoru, unutar čijih zidina se ne snalazi baš najbolje, s obzirom da je riječ o mirnom čovjeku nesklonom sukobima. Charles Piper (Laurence Fishburne) opaki je ulični frajer koji svoju kaznu služi u istome zatvoru. Dodge i Piper nemaju ništa zajedničko, osim što su, zbog mjera predostrožnosti, lancima vezani jedan za drugog. Unatoč očitim poteškoćama, njih dvojica uspiju pobjeći iz zatvora, ali se putem upletu u ozbiljan problem u koji su uključeni i korumpirani federalni agent, kubanski mafijaši i nestala disketa.

Sastavljen od svih onih sastojaka koji u pravim rukama jamče dobru filmsku zabavu , "Fled" redatelja Kevina Hooksa na kraju je ispao upravo takav, odličan akcijski film u kojem se miješaju elementi trilera, komedije, avanturističkog filma, ljubavne priče i zatvorske drame. Jedan od najboljih afro-američkih glumaca svoje generacije, iskusni Laurence Fishburne, te jedan od pripadnika glumačke dinastije Baldwin, simpatični Stephen, naprosto briljiraju u svojim nastupima, pokazujući na bezbroj načina kako im ulančanost nije predstavljala nikakav problem. Upravo zbog njihovih odličnih izvedbi, lako je zanemariti sitnije mane filma.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Fair Game

    Fair Game (1995)

    kriminalistički, akcija, ljubavni, triler

    William Baldwin i Cindy Crawford policajac su i odvjetnica u bijegu od ruske mafije. Netko je zapucao i ranio odvjetnicu Kate dok je trčala. Nakon nekoliko dana podmetnut je eksploziv u njezinu kuću...
  • Once in the Life

    Once in the Life (2000)

    drama, kriminalistički

    Ili ste u igri i živi, ili izlazite iz igre, ali mrtvi, pokazuje nam ovaj uzbudljiv kriminalistički film o dva polubrata koji se u svojim planovima okome na pogrešne ljude. U dvojakoj ulozi glavnoga...
  • Always Outnumbered

    Always Outnumbered (1998)

    drama

    Život nije ništa ako ga ne koristimo na ispravan način, poručuje nam poznati Laurence Fishburne u glavnoj ulozi odličnog filma o ljudima kojima su sudbina i društvo namijenili uloge koje im ne...
  • The Defiant Ones

    The Defiant Ones (1986)

    drama, kriminalistički

    Remake of the 1958 classic, in which two convicts of different color must cooperate in order to survive when they manage to escape a chain gang sentence.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • NEX
    eXtreme member
    01.08.2015. 19:19
    Fled (1996)

    Bekstvo u Lancima





    Žanr: Akcija, Avantura, Kriminalistički
    Reditelj: Kevin Hooks
    Glavne uloge: Laurence Fishburne, Stephen Baldwin, Will Patton
    Trajanje: 98 minuta
    Zemlja: SAD






    Radnja filma:

    Mark (Stephen Baldwin) vrhunski je haker, koji je zat završio u zatvoru, unutar čijih zidina se ne snalazi baš najbolje.

    Charles Piper (Laurence Fishburne) opaki je ulični frajer koji svoju kaznu služi u istome zatvoru. Dodge i Piper nemaju ništa zajedničko, osim što su, zbog mjera predostrožnosti, lancima vezani jedan za drugog. 

    Unatoč očitim poteškoćama, njih dvojica uspiju pobjeći iz zatvora, ali se putem upletu u ozbiljan problem u koji su uključeni i korumpirani federalni agent, kubanski mafijaši i nestala disketa.


    [TUBE]6BD15eLcMd0[/TUBE]


    Prevod   OVDE


    NEX2015-08-01 19:20:00

{{message}}

{{item.title}}