Flushed AwayPogledaj trailer!

Film

animirani, obiteljski, komedija, fantazija, avantura (2006)

Flushed Away

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,673%
Flushed Away

Naslov:

Pusti vodu da miševi odu

Godina:

2006

Žanr:

animirani, obiteljski, komedija, fantazija, avantura

Trajanje:

85 min

Režija:

David Bowers
, Sam Fell

Scenarij:

Dick Clement
, William Davies
, Sam Fell
, Joe Keenan
, Ian La Frenais
, Christopher Lloyd
, Peter Lord


Glavne uloge:


Jean Reno
  >  Le Frog
Kate Winslet
  >  Rita
Ian McKellen
  >  The Toad
Kathy Burke
  >  Rita's Mum
Susan Duerden
  >  Mother
Hugh Jackman
  >  Roddy
Miriam Margolyes
  >  Rita's Grandma
John Motson
  >  Football Commentator
Bill Nighy
  >  Whitey
Miles Richardson
  >  Father
Shane Richie
  >  Sid
Andy Serkis
  >  Spike
David Suchet
  >  Rita's Dad
Douglas Weston
  >  Newspaper Seller
Rachel Rawlinson
  >  Tabitha

Opis:


Na putu prema dole... Štakor Roddy živi ugodnim životom obožavanog ljubimca u luksuznom stanu u Kensingtonu, sve dok se u stan slučajno ne ušulja odvodni štakor Sid, shvativši kako mu se sreća izrazito osmjehnula. Želeći ga se riješiti, Roddy ga pokuša izbaciti kroz WC školjku, no spretni ga Sid nadmudri i Roddy biva izbačen u kanalizaciju, u svijet uličnih štakora. Tamo upoznaje Ritu, koju moli za pomoć, ali koja ništa neće učiniti besplatno. Najveću opasnost predstavlja zloglasni Toad, željan tamanjenja svakoga tko mu se nađe na putu.

Spajajući stilove uglednih animiranih škola holivudskog studija DreamWorks i britanskog Aardmana, redatelji David Bowers i Sam Fell snimili su ovu sjajnu animiranu komediju o sudaru svjetova, pričajući nam priču o štakoru-šminkeru koji igrom slučaja završava u getu kanalizacije. Originalan pristup animaciji sjajno je naglasio sve motive zapleta, u kojem se isprepliću i komedija i triler i ljubavni film. Za naše tržište film je sinkroniziran na hrvatski jezik, glasovima Dražena Čučeka, Slavka Jurage, Olge Pakalović i drugih.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Rea
    Translator
    06.09.2011. 18:12
    Flushed Away (2006)





    http://www.imdb.com/title/tt0424095/



    komedija animirani avantura Velika Britanija, SAD, 2006 
    Režija: Sam Fell, David Bowers
     Scenarij: Peter Lord, Sam Fell
    Uloge: Kate Winslet, Hugh Jackman, Ian McKellen, Andy Serkis, Bill Nighy, Simon Callow, Shane Richie, Geoffrey Palmer



    Spajajući stilove uglednih animiranih škola holivudskog studija DreamWorks i britanskog Aardmana, redatelji David Bowers i Sam Fell snimili su ovu sjajnu animiranu komediju o sudaru svjetova, pričajući nam priču o štakoru-šminkeru koji igrom slučaja završava u getu kanalizacije.


    Sadrzaj:


    Štakor Roddy živi ugodnim životom obožavanog ljubimca u luksuznom stanu u Kensingtonu, sve dok se u stan slučajno ne ušulja odvodni štakor Sid, shvativši kako mu se sreća izrazito osmjehnula. Želeći ga se riješiti, Roddy ga pokuša izbaciti kroz WC školjku, no spretni ga Sid nadmudri i Roddy biva izbačen u kanalizaciju, u svijet uličnih štakora. Tamo upoznaje Ritu, koju moli za pomoć, ali koja ništa neće učiniti besplatno. Najveću opasnost predstavlja zloglasni Toad, željan tamanjenja svakoga tko mu se nađe na putu.

    Originalan pristup animaciji sjajno je naglasio sve motive zapleta, u kojem se isprepliću i komedija i triler i ljubavni film.


    Opširnije:

    Londonska kanalizacija carstvo je u kojem kolo vode topla, raspjevana četveronožna bića britkog britanskog humora - štakori.


    Roddy je razmaženi štakorski šminker koji živi u otmjenom stanu u Kensingtonu zajedno sa svoja dva batlera, hrčcima Gilbertom i Sullivanom. Kad mu jednog dana kroz slivnik u stan uđe ofucani kanalizacijski štakor Syd, Roddy ga pokuša potopiti u wc-u, no na kraju on sam završi Ratropolisu, pravom carstvu štakora iz londonske kanalizacije. Roddy uskoro upoznaje Ritu, ljupku štakoricu - poduzetnicu koja posjeduje brodić. Roddy u tom poznanstvu vidi priliku za bijeg iz kanalizacije, no prvo mora uteći zlom žapcu Toadu koji prezire glodavce. Kad Toadovim pomoćnicima Spikeu i Whitneyu ne uspije uništiti Roddya, Ovaj će pozvati upomoć svog bratića iz Francuske – Le Froga.

    Iako je 'Pusti vodu dok miševi odu' na boxofficeu podbacio, kritičari su mu priredili topli doček. Nell Minow s Yahoo.movies hvali prepoznatljive i tople Aardmanovske karaktere, britanski humor, dinamičnu radnju i odlične songove. Toddu Mc Carthyu s Varietya crtić se nije svidio te smatra da se radi o neuspjelom spoju britanskog humora i američke agresivnosti - preglasnih likova koji se pretjerano ističu.

    [TUBE]RLJxoJM_ZbY[/TUBE]


    Izvor:www.filmski.net

    Prevod:http://rs.titlovi.com/prevodi/flushed-away-62503/

    Rea2011-09-06 18:18:49

{{message}}

{{item.title}}