Gan-gi-nam

Film

komedija, triler (2012)

Gan-gi-nam

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,7
Gan-gi-nam

Naslov:

Gan-gi-nam

Godina:

2012

Žanr:

komedija, triler

Trajanje:

117 min

Režija:

Hyeong-Joon Kim

Scenarij:

Hyeong-Joon Kim


Glavne uloge:


Han-wi Lee
  >  Chief detective Sa
Park Hee-soon
  >  Kang Seon-woo
Si-yeon Park
  >  Kim Soo-jin
Kim Jeong-tae
  >  Detective Seo
Su-yeon Cha
  >  Lee Hye-Young
Sang-uk Joo
  >  Han Gil-ro (as Sang-wook Joo)
Kwang-Soo Lee
  >  Gi-poong (as Kwang Soo)
Kang Ji-Seob
  >  Lee Jin-gook

Opis:


A detective Seon-woo, who moonlights as a private investigator, has a beautiful new client Soo-Jin. The woman asks the detective to take photos of her husband in the midst of having an affair with another woman. When the detective goes to take pictures he discovers that the woman's husband is already dead. Now the detective becomes a suspect. The detective is chased by another detective Gil-ro. He must now set out for the real killer.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (8)
  • Gongbeom

    Gongbeom (2013)

    drama, triler

    Da-eun lives a happy life with her single father, a man who sacrificed everything in his life for her. She was a daughter who loved her father very dearly. However, their relationship is about to...
  • Yongseoneun eupda

    Yongseoneun eupda (2010)

    drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

    Despite being nearly proven the murderer, a serial killer threatens to kill the daughter of a forensic pathologist if he doesn't get him bailed out.
  • Sang-eui-won

    Sang-eui-won (2014)

    drama

    The Sanguiwon are responsible for the attire worn by royalty. Dol-Seok (Han Suk-Kyu) is the best master artisan in charge of royal attire. He views set rules as paramount to his job. Kong-Jin (Ko...
  • Ma-rin-bo-ee

    Ma-rin-bo-ee (2009)

    akcija, triler

    Instruktor plivanja gubi sve što ima i nudi mu se život bez dugova ako prokrijumčari drogu u zemlju plivajući pod vodom.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • aleksayu
    eXtreme member
    27.02.2020. 22:11

      Ne bih se slozio JoxerTm. Clanak nije losSmile
  • JoxerTM
    eXtreme member
    27.02.2020. 16:39
    Tekst je grozan.
    Ako mi se dobro čini, polazi od potpuno pogrešne (holivudske?) presumpcije da je film jednak pjesmi koja se uporno vrti na radiju pa ju slušamo u nedogled. Istina, domaćici koja usput kuha, pere i pegla, bilo koji film jest upravo to. Jer ona ga ovlaš pogleda tu i tamo i 90% filma propusti a za ostalih 10% ne zna čemu pa valja ponoviti taj film. Vi valjda kad krenete gledat film onda ga gledat, ne radite sto stvari usput.
    Drugo što napis pretpostavlja da je film smetlište na koje svakodnevno ulijećemo i svaki put nađemo neku vrijednu điđu koju je netko odbacio. Ili dječja soba sa bezbroj igračaka u kojoj svaki dan nađemo neku novu koja nam je izuzetno interesantna. Da bar. Takav ne postoji. Zato postoje nelinearne videoigre.
    Treće što taj članak gura je da je grindanje - zabavno. Grindanje nije zabavno nego je posao. Ponavljanje može biti majka znanja kad se glavu puni nebitnim stvarima. Čovjeka treba naučiti hvatati ribu, a za to mu ne treba ponavljanje bezbroj puta nego jednom. Osim ako nešto s njim nije u redu ili je odsutan duhom.

    Opet velim. Pogledati film. Ostaviti ga da odstoji dok se ne zaboravi skoro potpuno i tek onda mu se vratiti. Do tada širiti iskustvo i istraživati dalje. Život je prekratak da bi ga potrošili na ponavljanje jedno te istog. I to još bez da ti netko plati za to.

  • aleksayu
    eXtreme member
    27.02.2020. 08:14
    Hvala Benelux na odlicnom tekstu.Vredno citanja.

{{message}}

{{item.title}}