Pogledaj trailer!

Film

drama, akcija (2023)

Grande Sertão

Ocjena korisnika
-
7,8
Grande Sertão

Godina:

2023

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

108 min

Režija:

Guel Arraes

Scenarij:

Guel Arraes
, Jorge Furtado


Glavne uloge:


Caio Blat
  >  Riobaldo
Luis Miranda
  >  Zé Bebelo
Rodrigo Lombardi
  >  Joca Ramiro
Luisa Arraes
  >  Diadorim
Eduardo Sterblitch
  >  Hermógenes
Mariana Nunes
  >  Otacília
Lucas Oranmian
  >  Suzarte

Opis:


U betonskim džunglama futurističkog Brazila, u velikoj zajednici na brazilskoj periferiji zvanoj "Grande Sertão", borba između policije i kriminalaca poprima dah rata i izvlači na površinu pitanja kao što su lojalnost, život i smrt, ljubav i hrabrost, Bog i đavo. Riobaldo ulazi u zločin iz ljubavi prema Diadorimu, ali nikada nema hrabrosti da otkrije svoju strast. Priču koju pripoveda Riobaldo obeležava prisustvo zagonetnog lika, Diadorima, koji postaje veliki njegov prijatelj i budi kompleksna osećanja. Diadorimov identitet je stalna misterija za Riobalda, koji se bavi moralnim izborima i etičkim dilemama, dok nastoji da razume svoje mesto u svetu i sopstvenu prirodu. Usput, dešava se i veliki Sertao rat."

Obradio/la:

IgaBiva
 • Slično za pogledati
 • Komentari
 • Anderson Spider Silva

  Anderson Spider Silva (2023)

  biografski

  How many barriers does a champion have to overcome to become the black icon of his generation? Anderson Spider Silva's journey through victories and defeats, in and out of the ring.
 • Grande Sertão: Veredas

  Grande Sertão: Veredas (1985)

  western

  Kauboj pripoveda o svom odmetničkom životu i sukobima, osvetama, ljubavima i smrti, kroz godine koje je putovao centralno-istočnim Brazilom, u prvim decenijama 20. veka, dok su savezne trupe bile u...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!